Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
Open-ul României la Judo s-a bucurat de succes
Veronica Hodas  - Sambata, 12 Decembrie 2015

Sala de Sport „Ecaterina Both” a fost sâmbătă gazda Openului României la Judo la care au participat 40 de sportivi din țară care s-au întrecut la categoriile feminin și masculin.


Evenimentul organizat de Marian Halas și CS Fulșe Security în colaborare cu Consiliul Județean Satu Mare și Federația Română de Judo s-a bucurat de succes.


În urma concursului desfășurat, la categoria 85 kg locul I a fost ocupat de Denis Mititelu – CSM Cluj, locul II Cristian Bodîrlău – CSM Satu Mare, Locul III Mircea Pop și Răzvan Schvarcz – Liberty Oradea.


La feminin competiția a fost câștigată de Renata Bucătari – U CSM Cluj, pe locul II s-a situat Lorena Podelenczki – Liberty Oradea, iar locul III a fost ocupat de Ștefania Dobre și Mazilu Alexandra – U CSM Cluj.


La masculin, categoria + 85 kg Daniel Natea de la CS Valeriana Târgoviște a ocupat cea mai înaltă treaptă a podiumului, urmat de Daniel Matei de la CSM Oradea – locul II, Ionuț Vasian și Andrei Buda – CSM Cluj locul III.

Judoka de la CSM Satu Mare Lazea Remus (- 85kg) și Ovidiu Pop (+85kg) au ocupat locul V, iar Sebastian Cot ( -85 kg) locul VII. Menționăm faptul că sportivul sătmărean Cristian Bodîrlău a revenit în concurs după ce în urmă cu puțin timp a suferit o operație la genunchi și a reușit să obțină locul II.


Ziua dedicată judo-ului nu se încheie aici. În această seară, începând cu orele 20.00 la restaurantul Paloma Blanca va avea loc Gala Federației Române de Judo. 

2088 vizite
Distribuie pe