Locale Altele
Joi, 8 Decembrie 2022
Joi, 8 Dec 2022
Aur pentru Lucian Preda la Campionatul MAI de Judo
Cristian Tudor  - Vineri, 27 Martie 2009

La Satu Mare s-au încheiat vineri întrecerile Campionatului de judo al Ministerului Administrației și Internelor.

La competiție au participat angajați ai MAI de la Poliția de Frontieră, Jandarmerie, ISU sau Poliție, printre competitori numărându-se și o serie de foști campioni naționali, europeni și chiar olimpici la judo sau lupte.

           

De remarcat evoluția excelentă a reprezentantului Inspectoratului Județean de Jandarmerie Satu Mare, Lucian Preda, acesta câștigând fără probleme medalia de aur la categoria 73kg.


„N-am avut emoții decât cu organizarea, în rest în competiție cel mai lung meci pe care l-am avut a durat 20 de secunde. Mai greu a fost să slăbesc 4 kilograme înaintea concursului pentru a intra în categorie”, a glumit Lucian Preda, fost campion național la judo și acum antrenor la CS UNIO Satu Mare

             

Dintre sătmăreni s-au mai remarcat la acest campionate Dinu Ștefan - locul 5 la cat. 66 kg, Adrian Vălean - locul doi la categoria 73 kg, Ciprian Condrat - locul 3 la cat.100 kg, ambii de la IJPF, și, nu în ultimul rând, Diana Rus de la Inspectoratul Județean al Jandarmeriei, care a luat medalia de bronz la categoria 60 kg.

Tags: lucian  preda  campion  judo  
3614 vizite
Distribuie pe