Locale Altele
Duminica, 25 Septembrie 2022
Dum, 25 Sept 2022
Olimpia pierde la Mioveni. Formația sătmăreană a fost furată de arbitri!
Veronica Hodas  - Miercuri, 9 Martie 2016

Olimpia Satu Mare a disputat miercuri seara, în deplasare la Mioveni, meciul etapei 22 a Ligii a II-a, Seria B la fotbal. Formația sătmăreană a pierdut acest meci pe mâna arbitrilor.


Meciul din această seară s-a jucat pe o ploaie torențială, iar ambele echipe s-au luptat încă din prima repriză pentru cele trei puncte puse în joc numai că oaspeții au fost dezavantajați în totalitate.


Olimpia Satu Mare ar fi avut șansa să deschidă scorul (min 15) când Mărkuș a fost faultat de Calvin în careu, dar arbitrul din Reșița a refuzat să acorde lovitura de pedeapsă. Câteva minute mai târziu (min 37) gazdele au reușit să deschidă scorul. Gălan a centrat din corner, iar Bogdan Stoica s-a înălțat în 7 metri și a înscris cu capul.

Până la finalul primei reprize Băican a mai fost pus la încercare de Năstăsie care a șutat puternic de la distanță, dar portarul sătmărenilor a respins balonul. 


Argeșenii au intrat la vestiare cu un avantaj.

„Galben-albaștrii” au început în forță repriza secundă, Bura a avut o ocazie mare (min 54), însă a trimis balonul puțin pe lângă bară, iar două minute mai târziu, Mărkuș a reluat cu capul din 10 metri și a trimis mingea direct în transversală.

Sătmărenii au continuat lupta de pe teren și au reușit să restabilească egalitatea (min 65) prin Munteanu care a înscris de la 16 metri.


Biceanu l-a pus la încercare pe Băican (min 70) când a șutat de la 25 metri, dar portarul formației oaspete a respins în corner. Același Biceanu și-a mai încercat odată norocul (min 72), însă a șutat puțin pe lângă.

Olimpia a fost dezavantajată total în această partidă. Mărkuș a înscris cel de-al doilea gol (min 80) care a fost anulat pe motiv de offside. Offside INVENTAT de asistentul Florin Nicolescu deoarece s-a văzut foarte clar că atacantul Olimpiei era cu cel puţin trei metri în spatele ultimului fundaş al Mioveniului.

Elevii lui Tibi Csik au dominat acest mitan, dar într-un final partida a fost câștigată de CS Mioveni care a înscris în ultimul minut prin Gălan.


După această partidă, Olimpia rămâne pe locul 10 cu 26 de puncte.

CS Mioveni: Croitoru – Tirică (46 Neacșu), Calvin, Bg. Stoica (cpt.), Ed. Stoica - Torişte, Mîrzeanu (77 Vintilă), Biceanu, M. Galan - Năstăsie, Nilă (62 Gugu).

Olimpia: Băican - D. Muntean, Tătaru, Iuhas (cpt.), Brata, Onicaş, D. Lukacs, Villand (64 Faur), Bura (64 Ianc), Buhăescu (64 Ciul), Mărkuş.Olimpia Satu Mare va juca următorul meci, sâmbătă, 12 martie, de la ora 11.00, pe teren propriu în compania formației Șoimii Pâncota.

1767 vizite
Distribuie pe