Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Marian Halas, locul V la Cupa Europei de la Dubrovnik
CSM Satu Mare  - Luni, 4 Aprilie 2016

În perioada 1-3 aprilie CSM Satu Mare a avut un reprezentat, prin Marian Halas (categoria 81 kg), la Cupa Europei de la Dubrovnik, o competiție puternică care a reunit la start sportivi din 23 de țări.

În primul tur, sportivul nostru a trecut de suedezul Patrick Hurtig, în turul doi a fost învins de elvețianul Michael Kistler, iar în recalificări a învins sportivii Jordan-Gilles Bissoly (Franța) și Ivan Petr (Cehia).

În finala mică, Marian Halas, pentru medalia de bronz, a cedat în fața sportivului din Cehia, Jiri Petr, sfârșit clasându-se pe locul 5.

Pentru sportivii de la CSM Satu Mare urmează la finele acestei săptămâni Cupa României și Campionatul Național de Ne-Waza ce se vor desfășura la Poiana Brașov.

Tot în aces week-end, la Cluj-Napoca a avut loc etapa de euroregiune la vârsta de U-14 și Cupa Transilvaniei la U-16. La această competiție au participat judoka de la Clubul Sportiv Fușle Security și au avut următoarele rezultate: Marchis Andreea ctg. 44 kg locul III, Pastiu Paula ctg. +66 kg locul II, Tatar Denisa ctg. 57 kg locul II, Pasca Alexandru ctg. 42 locul I, Soponar Ionut ctg. 42 kg locul II, Marc Antonio ctg. 46 kg locul II, Stirbul Razvan ctg. 55 kg locul II, Pastiu Samuel ctg. 60 kg locul III ;i Ster Raul ctg. +66 kg locul III.

Tags: marian halas  cupa  europei  dubrovnik  
959 vizite
Distribuie pe