Locale Altele
Miercuri, 5 Octombrie 2022
Mie, 5 Oct 2022
Olimpia Satu Mare a remizat cu Râmnicu Vâlcea
Veronica Hodas  - Sambata, 23 Aprilie 2016

Olimpia Satu Mare a jucat sâmbătă, în deplasare la Vâlcea, etapa a III-a din play-out-ul Ligii a II-a, Seria Vest la fotbal, partidă care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

La Vâlcea s-a jucat astăzi un meci frumos, cel puțin în prima parte a jocului când ambele echipe s-au descurcat bine, au fost faze pe poartă, dar Olimpia a fost cea care a deschis scorul prin Mărkuș (min13) care a reluat cu capul din interiorul careului mareu.

Vâlceanii au restabilit egalitatea prin Stoica (min 27), acesta a marcat din penalty după ce Octavian Vasile a fost faultat în careu, iar centralul a dictat lovitură de pedeapsă.

Până la finalul primei reprize, gazdele au mai avut trei ocazii, dar toate fără succes, iar scorul la pauză a rămas 1-1.

În mitanul secund gazdele au dominat întreaga partidă în care au fost două ocazii importante de ambele părți. Oc. Vasile a șutat puternic puțin peste poarta lui Băican, iar Rus (min 75) a șutat frumos din marginea careului, dar portatul vâlcean a scos mingea de sub vinclul porții.

CSM Râmnicu Vâlcea: Fildan - Oct. Vasile, Ct. Pîrvulescu, C. Stoica, Dumitraşcu - Artean, Dâlbea (60 Neagoe) - Piscanu, Firţulescu (90 Geantă), R. Georgescu - C. Stoica (76 Voinea).

Olimpia: Băican - D. Muntean (Heil), Tătaru, Onicaş, Sălăgeanu – Ciul (30 Kanalos)., R. Rus - D. Lukacs, Brata (81 Bîgiu), Mărkuş – Buhăescu.

Din păcate, Olimpia obține doar 1 punct și coboară din nou pe locul 3 în clasament cu 18 puncte. Locul doi fiind ocupat de Șoimii Pâncota care are acum 19 puncte după ce au învins astăzi „U” Cluj.

Olimpia Satu Mare va juca următoarea partidă sâmbătă, 30 aprilie, pe teren propriu, în compania formației Unirea Târlungeni.

Tags: olimpia  remiza  valcea  
1350 vizite
Distribuie pe