Locale Altele
Vineri, 3 Decembrie 2021
Vin, 3 Dec 2021
Handbaliștii sătmăreni au fost învinși de CSM Făgăraș
Veronica Hodas  - Duminica, 24 Aprilie 2016

În sala „Radu Negru” din Făgăraș s-a jucat duminică etapa 23 din Seria B a Diviziei A la handbal masculin între CSM Făgăraș și CSM Satu Mare, ocupantele primelor două locuri în clasament. Scorul a fost în favoarea gazdelor 32-24 (14-13).

Elevii lui Nicolae Istrate au jucat bine în prima repriză, dar cu toate acestea la pauză au fost conduși cu scorul de 14-13.

Din păcate handbalistul Morar a făcut entorsă la finalul primei reprize și nu a mai putut evolua. Atunci au apărut noi probleme pentru că banca de rezervă a sătmărenilor este foarte „săracă” și „dacă nu ai oameni de schimb e mai greu”.

În partea a doua a jocului, sătmărenii n-au mai avut aceași concentrare la joc, au avut de luptat și cu arbitrajul care a fost în defavoarea lor. „Am avut șapte eliminări, iar gazdele doar patru și au avut și șapte lovituri de la 7 metri”, a spus antrenorul sătmărenilor, Nicolae Istrate. Astfel că CSM Satu Mare se întoarce acasă învinsă cu scorul de 32-24.

Una peste alta, chiar dacă ar fi câștigat, sătmărenii rămâneau tot pe locul 2 în clasament deoarece între cele două echipe a fost o diferență destul de mare. Așadar, CSM Satu Mare rămâne pe locul 2 cu 43 de puncte, iar CSM Făgăraș a desfăcut șampania la finalul partidei deoarece a sărbătorit promovarea în Liga Națională.

CSM Satu Mare: Podyină, Cioroiu - lah 12, Mureșan 4, Rogoz 2, Ungar 2, Mateș 2, Alisie 1, Olar 1. Au mai jucat Varga, Petruș și Morar.

Urmează o nouă pauză pentru echipa sătmăreană, iar următorul meci îl vor juca acasă pe data de 8 mai în comapania formației din Sebeș.

 

Tags: handbal  csm satu mare  fagaras  infrangere  
859 vizite
Distribuie pe