Locale Altele
Duminica, 4 Decembrie 2022
Dum, 4 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia s-a impus fără probleme în fața formației Unirea Târlungeni
Veronica Hodas  - Sambata, 30 Aprilie 2016

Olimpia Satu Mare a obținut cea de-a treia victorie din play-out-ul Ligii a 2 a, Seria Vest la fotbal, partidă care a contat pentru etapa a IV-a și care s-a disputat sâmbătă, pe Stadionul Olimpia, în compania formației Unirea Târlungeni. Scorul final al partidei a fost 3-2 (2-1).

O vreme mohorâtă, dar care le-a adus suporterilor sătmăreni ocazia să vadă un meci frumos în care formația fanion a orașului nostru a obținut cele trei puncte puse în joc.

„Galben-albaștrii” au deschis scorul prin Mărkuș (min 17) care a reușit să transforme fără probleme penalty-ul acordat de central după ce Popescu a făcut henț în careu.

Zece minute mai târziu, gazdele au executat o lovitură liberă prin Brata, de la 30 de metri lateral stânga, balonul a ajuns în careul oaspeților, l-a lovit în picior pe Potecu care a deviat mingea peste piciorul portarului. Tușierul a considerat că mingea a trecut dincolo de linia porții și astfel tabela a indicat scorul de 2-0 pentru Olimpia.

Înainte de pauză, oaspeții au primit și ei o lovitură de pedeaspă după ce și Mureșan (min 41) a comis un henț în careu. Minciună a fost cel care a executat.

Sătmărenii au început foarte bine mitanul secund. Brata a executat impecabil o lovitură de corner, iar Buhăescu (min 51) a reușit să mărească avantajul după ce a înscris cu capul. A mai încercat să înscrie și Muntean (min 60) care a trimis puțin peste poartă, iar Kanaloș a șutat slab din careu.

Pe final de partidă, oaspeții au atacat și ei și au înscris prin Potecu (min 90).

A fost o victorie meritată a elevilor lui Mircea Bolba.

Cu toate că Olimpia este singura echipă neînvinsă în play-out, ocupă tot locul 3 în clasamentu cu 21 de puncte.

FC Olimpia: Băican (min. 63) – Brata, Ciul, Onicaş, Rus, Villand (cpt., Florin Mureşan min. 28), Tătaru, Buhăescu, Bura (Kanaloş, min. 46), Mărkuş, Muntean.

Tărlungeni: Mihok – Vlăsceanu, Forika, Potecu, Şerban, Bucur, Burlacu, Cocan (Petra min. 72), Popescu (Monea min. 54), Minciună, Marin (cpt., Petrean min.87).

Pentru etapa a V-a și ultima din tur Olimpia se va deplasa la Reșița sâmbătă, 7 mai.

Tags: olimpia  victorie  tarlungeni  play-out  
2021 vizite
Distribuie pe