Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare a învins fără probleme Metalul Reșița
Veronica Hodas  - Miercuri, 11 Mai 2016

Olimpia Satu Mare a jucat miercuri la Reșița ultima etapă din cadrul turului play-out-lui Ligii a II-a, Seria B la fotbal. Sătmărenii s-au impus în fața formației Metalul Reșița cu scorul de 3-0 (0-0) și se întorc acasă cu toate cele trei puncte puse în joc.

În prima parte a jocului, Olimpia a avut câteva ocazii prin Kanalos, Lukacs, Mărkuș și Buhăescu, dar scorul la pauză a rămas neschimbat, 0-0.

Elevii lui Mircea Bolba au reușit să deschidă scorul abia în mitanul secund când Mărkuș (min 54) a executat fără probleme o lovitură de pedeapsă.

Câteva minute mai târziu (min 76), Buhăescu a înscris cel de-al doilea gol printr-o lovitură de cap, după o centrare din lovitură liberă executată de Brata.

„Galben-albaștrii” au câștigat la scor de neprezentrare după ce Bîgiu (min 90+2) a primit o pasă de la Buhăescu, a scăpat singur cu portarul marcând cel de-al treilea gol.

Olimpia Satu Mare: Șuta - Ciul, Tătaru, Onicaș, Brata (83 Mureșan), Muntean, Rus, Lukacs, Kanalos (60’Ianc), Buhăescu, Mărkuș (77 Bîgiu).

Olimpia Satu Mare va juca primul meci al returului play-out-ului, sâmbătă, 14 mai, de la ora 11.00, pe teren propriu în compania formației Metalul Reșița.

Tags: olimpia  resita  victorie  play-out  
1499 vizite
Distribuie pe