Locale Altele
Joi, 28 Septembrie 2023
Joi, 28 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noutăți la ediția a XI-a a competiției Tour de Tur
Societatea Carpatină-Ardeleană Satu Mare  - Vineri, 13 Mai 2016

A mai rămas doar o săptămână până la cea de-a XI-a ediție a competiției Tour de Tur organizată pe data de 21 mai de Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare, în parteneriat cu Asociația Sportivă ProRaceres și Asociația Multisalva.

Așa cum ne-au obișnuit organizatorii, competiția va avea loc indiferent de starea vremii.

Ca noutate, anul acesta concurenții vor putea alege între două trasee cu distanțe diferite.

Traseul Maraton are aproximativ 60 km și este destinat cicliștilor care iubesc provocările, iar pe traseul Race, de aproximativ 30 km, sunt așteptați sportivii care doresc un traseu mai lejer și să admire frumusețile zonei.

Traseele pot fi vizualizate și descărcate de pe pagina web a competiției: http://tourdetur.ro/traseu/. Cronometrarea se va face, la fel ca anul trecut, cu un sistem pe bază de chip-uri.

Pentru a participa este necesară înregistrarea participanților! Înscrierea se poate face la locul concursului, în data de 21 mai între orele 8:00 și 9:30, sau prin pre-înscriere până în 18 mai orele 11:00.

Pre-înscrierea se poate face:

în magazinul de biciclete Loui’s Bike (str. Avram Iancu, nr. 19,) în programul de lucru, în cafeneaua Red Hat (B-dul Ion C. Brătianu, nr.: 3) în programul de lucru, în pub-ul Back Door (str. Horea, nr.: 10) în programul de lucru sau online pe pagina de web www.tourdetur.ro

Pentru iubitorii de natură care nu vor să concureze pe niciuna dintre trasee, va fi organizată tradiționala excursie ciclistă. Pe parcursul excursiei de aproximativ 25 km, participanții vor avea posibilitatea de a cunoaște valorile naturale și peisagistice ale Ariilor Protejate „Râul Tur”.

Pentru desfășurarea în bune condiții a competiției organizatorii au nevoie mare de voluntari. Cine dorește să petreacă o zi frumoasă de mai în Ariile Protejate Râul Tur, poate să participe ca voluntar la una din punctele de control de pe traseu sau la tabăra de bază a concursului, pe malul Lacului Mujdeni. Doritorii se pot înscrie ca voluntari pe pagina web a concursului: http://tourdetur.ro/voluntari/.

Organizatorii doresc o pregătire cât mai plăcută, atât concurenților, cât și excursioniștilor!

 

Tags: tour de tur  competitie  noutati  
1528 vizite
Distribuie pe