Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Balcaniada de Beach Volley de la Satu Mare începe vineri
Veronica Hodas  - Miercuri, 18 Mai 2016

Satu Mare va găzdui, timp de trei zile, de vineri 20 mai, până duminică 22 mai, Balcaniada de Beach Volley care se va desfășura pe Platoul din Piața 25 Octombrie.

În cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri de către președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, antrenorul Adrian Pricop și jucătoarele Beata Vaida și Adriana Matei am aflat că în acest week-end sătmărenii vor avea parte de un spectacol garantat și vor putea urmării jocuri foarte bune calitativ.

Adrian Pricop a declarat că anul acesta se organizează, în premieră, această balcaniadă care se va desfășura atât la feminin, cât și la masculin, iar „   până acum în România nu s-a prea organizat competiție la nivelul acesta. Este un turneu care este punctat de Federația Internațională de Beach Volley, ceea ce înseamnă că vor veni sportivi de mare valoare care își doresc să-și câștige puncte ca să poată participa și la celelalte turnee”.

La competiție vor participa 12 echipe de băieți și 13 de fete din șase țări: Grecia, Bulgaria, Turcia, Serbia, Moldova și România. Se pare că la acest turneu vor concura și jucătoare care au fost la Jocurile Olimpice și echipa masculină din Grecia care din Satu Mare va pleca direct la Moscova la Campionatul de Ligă Mondială.

Competiția se va desfășura pe două terenuri în paralele, feminin și masculin. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 20 mai, de la ora 9.00. Vineri și sâmbătă se vor juca 20 de meciuri pe zi, iar duminică vor avea loc semifinalele, finalele mici și finalele mari.

Sportivele noastre își doresc să obțină cât mai multe victorii și invită sătmărenii să fie alături de ele, să le susțină cum au făcut-o și anul trecut și vor fi răsplătiți cu spectacol.

 

 

 

Tags: balcaniada  beach volley  satu mare  
1016 vizite
Distribuie pe