Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Cupa Sătmarului la mini-fotbal pentru deținuți
Penitenciarul Satu Mare  - Miercuri, 18 Mai 2016

Marţi, în Sala Sporturilor „Ecaterina Both” din Satu Mare a avut loc Competiţia interpenitenciară de mini-fotbal pentru deţinuţi, Cupa Sătmarului – Ediţia I, cu participarea unităţilor penitenciare din regiunea de Nord–Vest (Penitenciarele Satu Mare, Baia Mare, Bistriţa, Gherla şi Oradea), la care s-a alăturat, ca invitat, echipa Liceului cu Program Sportiv Satu Mare.

La finalul competiţiei, echipa câştigătoare a campionatului a fost  desemnată formaţia Liceului cu Program Sportiv Satu Mare, locul 2 a fost ocupat de Penitenciarul Bistriţa, iar locul 3 a fost câştigat de Penitenciarul Satu Mare. Pe locul 4 s-a situat Penitenciarul Baia Mare.

Premiul „Fair-play” a fost câştigat de echipa Penitenciarului Oradea, iar cel mai bun portar al competiţiei a fost desemnat un sportiv de la Penitenciarul Gherla.

Prima ediţe a Campionatului de mini-fotbal pentru deţinuţi- Cupa Sătmarului  s-a derulat într-o atmosferă de fair-play şi a avut ca scop dezvoltarea spiritului competitiv şi a abilităţilor sociale ale persoanelor participante.

Activitatea face parte din planul anual de activităţi a Penitenciarului Satu Mare pentru anul 2016 şi a fost organizată prin grija Serviciului Educaţie şi asistenţă psihosocială.

Tags: cupa satmarului  mini fotbal  detinuti  
1493 vizite
Distribuie pe