Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
Două turnee de judo în week-end
Veronica Hodas  - Vineri, 20 Mai 2016

Printre numeroasele competiții sportive care au loc la sfârșitul acestei săptămâni în Satu Mare se numără și două turnee importante de judo organizate, în premieră, de CS Unio Satu Mare și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare (DJST).

Prima competiție, „Satu Mare Romania Unio Judo Master International Championship” are loc sâmbătă, începând cu ora 11.00 în sala de sport „Ecatherina Both și este dedicată veteranilor, adică sportivilor de peste 30 de ani.

La turneul care se va desfășura pe două suprafețe de luptă vor participa judoka din România, Germania, Ungaria, Scoția, Slovacia. Sportivii vor concura la categoriile masculin și feminin, la mai multe categorii de vârstă și greutate. Cea mai mică categorie este M1 și F1 pentru sportivii născuți între 1986 și 1982.

Competiţia se va desfăşura în conformitate cu regulamentul EJU şi al Federaţiei Române de Judo.

Memorialul „Lucian Preda” la prima ediție

Duminică, de la ora 9.30, va avea loc, tot în sala de sport „Ecatherina Both”, al doilea turneu de judo, Memorialul „Lucian Preda”.

De această dată pe tatami se vor concura, 200 de judoka din România și Ungaria, la categoriile Under 12 și Under 14, masculin și feminin.  Printre concurenți vor fi și sportivii de la CS Unio și CS Fușle Security.

Lucian Preda este un fost mare judoka sătmărean care s-a stins din viață în luna mai a anului 2015 la vârsta de doar 42 de ani, iar CS Unio și apropiații fostului judoka s-au gândit să-l omagieze organizând această competiție. 

Tags: turnee  judo  satu mare  memorial lucian preda  
1428 vizite
Distribuie pe