Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Handbaliștii au încheiat sezonul cu o înfrângere
Veronica Hodas  - Vineri, 20 Mai 2016

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au fost învinși vineri, pe teren propriu, de CSM Oradea cu scorul de 34-32 (18-18), în ultima partidă din sezonul regulat al Diviziei A la handbal masculin.


Cu toate că a fost un meci fără miză, sătmărenii au condus în primele minute ale partidei, dar oaspeții au reușit să revină și la pauză tabela a indicat scorul de 18-18.


În partea a doua a jocului, elevii lui Nicolae Istrate au lăsat mai moale jocul, iar orădenii au avut parte de o zi excelentă deoarece au înscris gol după gol pentru ca la final să câștige cu scorul de 34-32.


Înfrângerea a făcut ca CSM Satu Mare să coboare un loc în clasament și să încheie sezonul pe locul 3. Acum CSM se pregătește de turneul de baraj care contează pentru promovarea în Liga Națională și care se va desfășura în perioada 25-29 mai la Brașov.

„Din păcate după acest meci am terminat pe locul 3. Acum urmează meciurile de baraj pe care le avem din 25 până în 29 la Brașov. Suntem două echipe din seria noastră, Oradea și noi, iar din Seria A s-au calificat Bacău și Suceava. Mâine vom vedea cine pică din Liga Națională. Sunt echipe puternice. Au și bugete și jucători valoroși. Va fi un turneu de baraj foarte greu, dar va fi o experiență foarte bună pentru noi. E foarte greu, că nu am bancă și oameni de schimb. Jucătorii de pe bancă nu se ridică la nivelul jucătorilor din teren”, a spus la finalul partidei antrenorul sătmărenilor, Nicolae Istrate.


Pentru CSM Satu Mare au jucat: Cioroiu, Podgyină – Ungar (1), Alisie (1), Morar (4), Mateș (3), Rogoz (8), Mureșan (4), Varga (2), Olar (1), Olah (8).

 

Tags: handbal  infragere  csm satu mare  csm oradea  
860 vizite
Distribuie pe