Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia rămâne în Liga a 2-a. Campionatul începe pe 30 iulie.
Veronica Hodas  - Marti, 7 Iunie 2016

După cum am menționat luni, Olimpia Satu Mare a scăpat de baraj deoarece formația Gloria Buzău nu a vrut să se prezinte la meci, iar acest aspect a fost confirmat și de către Federația Română de Fotbal.

Datorită acestui aspect, sătmărenii nu au mai jucat nici un meci de baraj și au rămas automat în Liga a 2-a. În ceea ce privește returul, acesta nu se va mai disputa pentru că este a doua oară când Buzăul nu se prezintă la un meci, ceea ce înseamnă excluderea lor din campionat.

Conducerea clubului sătmărean a așteptat încă de la orele dimineții documentul oficial care să ateste faptul că Gloria Buzău nu vine să joace și se pare că după lungi așteptări, documentul a ajuns la Satu Mare, iar jucătorii formației noastre au putut răsufla ușurați pentru că au intrat mai repede în vacanță.

„Galben-albaștrii” au timp doar două săptămâni să se relaxeze doarece vor relua pregătirile pe 20 iunie. De ce așa repede? Deoarece Comitatetul Executiv al Federației Române de Fotbal a hotărât ca data de începere a campionatului viitor 2016/2017 să fie 30 iulie 2016.

Menționăm că sezonul viitor competițional al Ligii a II-a va fi format dintr-o singură serie care va cuprinde 22 de cluburi. 

Tags: olimpia  liga 2  baraj  
2276 vizite
Distribuie pe