Locale Altele
Duminica, 21 Aprilie 2024
Dum, 21 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Judoka de la Fușle Security pe podium la Campionatul Național
Veronica Hodas  - Luni, 27 Iunie 2016

Șase judoka de la CS Fușle Security antrenați de Vasile Fușle și Marian Halas au concurat la sfârșitul săptămânii trecute la Campionatul Național dedicat copiilor Under 10 și Under 11, fete și băieți, competiție ce a avut loc la Timișoara.

Sportivii sătmăreni au avut și de această dată un parcurs foarte bun, iar dacă în prima zi a competiției nu au reușit să obțină nici o medalie, a doua zi a fost una excelentă pentru ei, o zi în care au cucerit trei medalii, una de aur și două de argint.

În prima zi a competiției Denis Silaghi (ctg. 38 kg) a pierdut în primul tur, iar Christian Paul (ctg. 38) a avut două victorii și două meciuri pierdute clasându-se pe locul 9. Ambii au concurat la U 11.

La categoria U 10, în finală, pe tatami s-au luptat două surori, Carina Pașca și Julia Pașca. Iată rezultatele: Carina Pașca (ctg.22 kg) a cucerit titlul de campioană națională, Julia Pașca (ctg.22 kg) – vicecampioană națională, Rareș Pașca (ctg.24 kg)– vicecampion național, Cristian Paul (ctg 38 kg) locul 9 și Ionuț Corodan (ctg. 34 kg) locul 9.  

Tags: fusle security  judo  campionat national  timisoara  
2463 vizite
Distribuie pe