Locale Altele
Sambata, 3 Iunie 2023
Sam, 3 Iun 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi culturişti sătmăreni caută sponsori
SM Online  - Vineri, 17 Aprilie 2009

Daniel Pop şi Luczas Norbert sunt doi culturişti care se pregătesc la Johann Fitness Center pentru campionatele naţionale şi au nevoie de ajutor pentru a obţine cele mai bune rezultate.

 

Daniel Pop se află acum în formă maximă pentru a se prezenta la competiţiile regionale şi la etapa zonală a campionatului naţional de seniori, reuşind să acumuleze cam 20 de kilograme de masă musculară în ultima jumătate de an, de când se antrenează asistat de Johann Merk.

Întreţinerea acestei forme fizice presupune, însă, o dietă riguroasă bazată pe carne de pui, peşte, salate, vitamine şi minerale. În prezent, carnea de pui este asigurată prin generozitatea patronului firmei Ave Impex, dar pentru sportivul are nevoie şi de alţi sponsori care să-l susţină în pregătirea şi participarea sa la cele mai mari competiţii din acest domeniu.

 

În aceeaşi situaţie se află şi sportivul careian Luczas Norbert, care a obţinut deja rezultate frumoase în competiţiile rezervate juniorilor şi seniorilor, iar acum doreşte să-şi refacă forma fizică pentru a participa la campionatele naţionale.

 

Pasionaţii de acest sport şi care au posibilitatea şi generozitatea necesară pentru a-i susţine pe aceşti doi reprezentanţi valoroşi ai sportului sătmărean sunt rugaţi să sune la numărul de telefon 0752-686659 sau să-i contacteze la Johann Fitness Center, pe str. Energiei nr.5-7, unde-i găsesc în fiecare zi la antrenamente.

Tags: culturisti  sponsori  johann fitness center  
3854 vizite
Distribuie pe