Locale Altele
Duminica, 19 Mai 2024
Dum, 19 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare a pierdut la Mioveni cu 1-0
FC Olimpia Satu Mare  - Sambata, 13 August 2016

Olimpia Satu Mare a fost învinsă sâmbătă, cu 1-0, în meciul etapei a II-a a Ligii a II-a, la fotbal, partidă pe care au disputat-o în deplasare la Mioveni.

În prima parte a jocului, meciul a fost echilibrat, iar în repriza a doua, gazdele au pus presiune prin centrări din benzile laterale, dar nu au avut nici un șut pe spațiul porții.

Înainte cu trei minute de finalul partidei, gazdele au primit o lovitură de pedeapsă după ce Duruș l-a faultat în careu pe Ayza. Năstăsie a fost cel care a transformat lovitura și astfel CS Mioveni a învins Olimpia Satu Mare cu 1-0 (0-0).

„Am întâlnit o echipă cu jucători de calitate, condiții extraordinare de Liga 1. Am încercat să facem un joc organizat, agresiv și să jucăm pe contraatac. Am reușit în mare parte să facem un joc bun, echipa neavând nici un șut pe poartă, iar jocul a fost decis de penalty-ul de la final”, a declarat antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Mioveni: F. Croitoru – Tomozei (72 Staicu), Vişa, I. Stoica, Ed. Stoica – Boboc, Gălan (46 Biceanu)– Rădescu, Ayza, Ed. Florescu (72 Tiric[) – Năstăsie.

Olimpia: Anca-Trip – Duruş, Fl. Mureşan, Heil, Iuhas – Onicaş (86 Takacs), Krausz – V. Pop (61 Villand), D. Lukacs (58 Bura), D. Muntean – Faur.

Olimpia Satu Mare va juca următorul meci, sâmbătă, 20 august, pe teren propriu, în compania formației FC Brașov.

Tags: cs mioveni  olimpia  liga 2  etapa 2  
1787 vizite
Distribuie pe