Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
Olimpia joacă acasă cu FC Brașov. Silviu Pană, noua achiziție.
Veronica Hodas  - Joi, 18 August 2016

Olimpia Satu Mare va dispusa vineri, de la ora 18.00, pe teren propriu, meciul etapei a III-a, a Ligii a 2 – a la fotbal în compania formației FC Brașov. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

Antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone și team managerul, Attila Karda au susținut joi o conferință de presă în care l-au prezentat pe mijlocașul Silviu Pană care a fost legitimat miercuri la clubul sătmărean.

Silviu Pană a venit de la FC Brașov „pentru că m-au dorit foarte mult atât Bogdan, cât și Attila și am venit să ajut și sperăm să ne îndeplinim obiectivul”.

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani își va face debutul vineri când va juca împotriva fostei sale echipe.

Se pare că până la încheierea perioadei de transferuri se mai dorește aducerea a cel puțin doi jucători, un atacant și un fundaș central.

Legat de partida de mâine, Andone a declarat că meciul va fi unul dificil deoarece Brașovul este o echipă cu experiență, o echipă periculoasă care știe ce are de făcut, o echipă pragmatică „cu antrenor care știe nivelul Ligii a 2-a, cu jucători de primă ligă care au fost luați în ultima perioadă de FC Brașov. Trebuie să compensăm cu o organizare bună, să fim o echipă agresivă, în sensul pozitiv al cuvântului și să profităm de punctele lor slabe”.

Jucătorii Olimpiei au intrat deja în cantonament și speră ca mâine să facă un meci frumos și așteaptă suporterii să vină la stadion să îi susțină.

După primele două etape, Olimpia Satu Mare ocupă locul 7 în clasament cu 3 puncte, iar FC Brașov locul 3 cu 6 puncte.

Cei care își doresc să achiziționeze fulare cu FC Olimpia o pot face la ora meciului la vânzătorii de bilete sau se pot comanda prin mesaj privat pe facebook FC Olimpia Satu Mare.

Astfel, pentru o donație de 15 lei suporterii vor primi un fular mic, pentru 30 de lei – fular mare, iar pentru 40 – lei atât cel mic, cât și cel mare. 

Tags: olimpia satu mare  fc brasov  silviu pana  
1414 vizite
Distribuie pe