Locale Altele
Joi, 30 Mai 2024
Joi, 30 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Juniorii mari de la LPS au fost învinși de Unirea Tășnad
Dacian Nastai   - Duminica, 28 August 2016

Liga Elitelor U 19 ar fi trebuit să înceapă sâmbătă, dar Federația Română de Fotbal (FRF) a decis ca prima etapă se se desfășoare miercuri, 31 august, astfel că juniorii mari de la LPS Satu Mare antrenați de Dacian Nastai au efectuat un joc de pregătire la Tășnad.

Elevii lui Dacian Nastai au fost învinși de Unirea Tășnad, „o echipă foarte bine așezată în teren cu jucători experimentați, o echipă care face față cu brio în liga a 3-a”, cu scorul de 3-1 (1-0).

Juniorii de la LPS vor disputa primul meci miercuri, în deplasare la Arad, în compania formației UTA, iar sâmbătă, vor primi vizita echipei din Timișoara (Centru de Excelență).

„Am făcut multe erori tehnico-tactice și gazdele nu ne-au iertat, dar per ansamblu a fost un joc util pentru băieții pregătiți de mine. Le mulțumesc lui Zsido Lorand și Remus Mîndreanu de la Unirea pentru invitația de participa la o supă de fasole după terminarea jocului”, a declarat Dacian Nastai.

Pentru juniori au jucat : Moroz (Levay min 70),Catuna (min 45 Silaghi),Oltean (Santai min 45), Szekelyi (min 45 Ursu), Parnau (min 45Forgacs), Micas, Cubas, Nagy (Hajer min 45),Ciocan,Lacatus (Topan  min 45) si Onea (min 45 Coti). Marcator Hajer.

 

Tags: juniori  fotbal  lps satu mare  liga elitelor  unirea tasnad  
1746 vizite
Distribuie pe