Locale Altele
Marti, 3 Octombrie 2023
Marti, 3 Oct 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A fost prezentată noua echipă de baschet a CSM Satu Mare
Veronica Hodas  - Luni, 29 August 2016

Echipa de baschet a Clubului Municipal Satu Mare a primit în urmă cu câteva zile vestea că a fost acceptată să joace în Liga Națională de baschet.


Noua conducere a echipei a început un nou proiect care este bazat pe jucătoarele sătmărence. Pe lângă acestea au fost aduse la Satu Mare și patru jucătoare străine.

Luni, în sala de sport „Ecatherina Both”, managerul secției de baschet Zsolt Feleki, alături de primarul Kereskenyi Gabor, au prezentat  întreg lotul.

Antrenorul, Jose Miguel Araujo a declarat că participarea la Liga Națională este o provocare pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Până la startul campionatului, care se va da pe 23 septembrie când CSM Satu Mare va primi vizita formației CSM Târgoviște, echipa sătmăreană va participa, în perioada 1-3 septembrie, la un turneu la Târgu Mureș unde vor juca împotriva echipei gazdă, dar și a formațiile Olimpia Brașov și Galați.

CSM Satu Mare va juca și în Cupa României, iar prima partidă va avea loc pe 15 septembrie.

Noua echipă de baschet este formată din:

Antrenor : Jose Miguel Araujo
Antrenor secund : Pricop Adriana
Antrenor secund și jucătoare : Olah (Orosz) Andreea

Jucătoare : Laza Ramona - Eniko, Ferenczi Flavia - Ioana, Szmutku Renata, Pop Adina - Laura, Magurean Gabriela, Bolba Valentina, Batey Morgan, Khadijah Ameenah Whittington, Chastity Monique Reed, Angela Marie Rodriguez.

 

Tags: csm satu mare  baschet  prezentare echipa  
2224 vizite
Distribuie pe