Locale Altele
Joi, 6 Octombrie 2022
Joi, 6 Oct 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Simona Pop, mesagerul sportului
Consiliul Județean Satu Mare  - Marti, 6 Septembrie 2016

Marea campioană olimpică, Simona Pop, a fost onorată pentru rezultatele obținute la Rio şi a fost desemnată mesagerul sportului sătmărean. 

Luni, în sala de protocol al Palatului Administrativ Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, prefectul  Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamás, Dan Zeicu, directorul de cancelarie, Ioan Rus, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Nagy Szabolcs, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Albu, viceprimarul municipiului Satu Mare, Kovács Jenő,primarul municipiului Carei, Magyar Lóránd, consilerul local,  au invitat-o pe campioana olimpică de la Rio, Simona Pop, pe soţul acesteia, spadasinul Adrian Pop și pe antrenorul acesteia Csiszár Ferenc la o discuție prietenească.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare și-a propus ca pe viitor să organizeze asemenea discuții amicale cu reprezentanții diferitelor ramuri sportive din județul nostru. Președintele dorește un dialog permanent între viața sportivă și administrația locală din Satu Mare.

Având în vedere faptul că săptămâna trecută președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și prefectul Radu Bud au fost la București  pentru a discuta despre problemele tehnice în sportul sătmărean respectiv inițierea unui plan de construire a unui centru de excelență în scrimă la Satu Mare, aceștia au decis să vorbească personal cu sătmăreanca Simona Pop, deoarece orice sugestie este binevenită.

Prefectul Radu Bud a afirmat că în urma discuției, Ministrul Elisabeta Lipă părea deschisă din punctul de vedere al finanțării  acestui centru în Satu Mare.

Pataki Csaba a felicitat-o pe Simona Pop. El a declarat că viitorul sportului sătmărean depinde de colaborarea și conlucrarea cluburilor din oraș.

Simona Pop a spus că autoritățile locale ar trebui să țină sportivii acasă, deoarece și ei i-a fost greu să facă naveta la București. ,,Tocmai de aceea s-au făcut deja demersuri pentru centrul de excelență, unde cu sprijinul administrației locale, se vor organiza  diferite competiții și se vor intensifica programele cu scopul de a aduce copiii în Satu Mare.”-a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

Având în vedere faptul că sala de scrimă din Satu Mare este cea mai dotată din țară, consilierul local, Magyar Lóránd a spus că Primăria Municipiului Satu Mare printr-un program de finanțare de la mediu va investi în această sală (reabilitarea acoperișului va fi finanțată din cheltuieli proprii, iar izolarea sălii, repararea instalației electrice prin acest program).

La finalul discuțiilor Pataki Csaba, președintele CJSM a înmânat câte o diplomă de onoare atât Simonei Pop, cât și antrenorului Csiszár Ferenc.   

Președintele dorește ca pe viitor să conlucreze cu sportiva Simona Pop aceasta având funcția de mesager al sportului sătmărean.

Tags: simona pop  mesager  sport satmarean  
1522 vizite
Distribuie pe