Locale Altele
Duminica, 14 August 2022
Dum, 14 Aug 2022
Handbaliștii sătmăreni învinși pe teren propriu de CSM Focșani
Veronica Hodas  - Miercuri, 7 Septembrie 2016

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au jucat miercuri, pe teren propriu, meciul etapei a II-a a Ligii Naționale de handbal masculin în compania formației CSM Focșani. CSM Satu Mare a fost învinsă cu scorul de 27-30 (11-16).
Elevii lui Iuliu Varady au început bine prima repriză, dar din minutul 25 oaspeții s-au îndepărtat la șase goluri, 9-15, iar la pauză au avut un avantaj de cinci goluri, scor 11-16.
În partea a doua a jocului sătmărenii au avut un moment de „luciditate”, Cioroiu a făcut o paradă frumoasă, iar în minutul 48 s-au apropiat la un singur gol diferență, 23-24.
Și cam atât a fost pentru că mingea a ajuns tot la Focșani, iar experința lor în Liga Zimbrilor și-a spus cuvântul și astfel au câștigat partida cu scorul de 24-30.
Antrenorul echipei CSM Satu Mare, Iuliu Varady a declarat la final că au pierdut acest meci din cauza erorilor neforțate. „Am întâlnit o echipă care are experiență, iar experiența de un an în Liga Națională la ei s-a văzut. Am comis multe erori neforțate. Probabil că și tracul primului meci a avut o contribuție. Au fost foarte mulți spectatori și le mulțumesc că au fost alături de noi, dar susțin că erorile neforțate ne-au dus la acest eșec. Încă la ora asta nu suntem pregătiți de Liga Națională.”Pentru CSM Satu Mare au jucat: Orban (a apărat 5 mingi), Cioroiu 15 4x7m, Mateș, Rogoz – 1 gol, Morar – 6, Bejinariu – 3, Mureșan, Munea -1, Crăciun – 1, Suciu – 3, Olah 4 – 2x7m, Lazic – 7, Avramescu, Dinescu, Stan și Ungar. 

Tags: handbal  liga nationala  csm satu mare  csm focsani  etapa 2  
1166 vizite
Distribuie pe