Locale Altele
Duminica, 25 Septembrie 2022
Dum, 25 Sept 2022
FlashMob de scrimă, cu campioana olimpică Simona Pop
Veronica Hodas  - Marti, 20 Septembrie 2016

Federația Română de Scrimă a organizat marți, în mai multe orașe din țară, printre care și Satu Mare, o amplă acțiune de promovare a scrimei intitulată „FlashMob România”.

La Satu Mare, evenimentul a avut loc în Pasajul Pietonal Corneliu Coposu și a fost promovat de către campioana olimpică, Simona Pop, alături de sportivii și antrenorii de la Clubul Sportiv.

Dacă în celelalte orașe scrimerii au fost nevoiți să facă demonstrații în incinta mall-urilor sau alte locații, la noi vremea a ținut cu sătmărenii, iar Simona, antrenorii și micii sportivi au făcut demonstrațiile de scrimă în aer liber.

Menționăm faptul că anul acesta antrenorii au dat lecții de scrimă în fața publicului pentru a evidenția rolul lor în pregătirea și formarea marilor campioni ai scrimei românești.

 „Este o campanie de promovare a scrimei. Am spus tot timpul cât am fost invitată la emisiuni că nu  persoana mea trebuie să fie promovată, ci scrima și să vină cât mai mulți copii în sala de scrimă măcar să încerce și dacă le place vor rămâne. Până acum a fost bine, în două zile numai la spadă au venit zece copii. Suntem optimiști. Sala de scrimă este plină de copii talentați, nu îmi fac griji de asta, îmi fac griji pentru finanțarea lor”, a precizat campioana, Simona Pop.

După demonstrații, campioana olimpică, Simona Pop, a împărțit autografe și a făcut poze cu fanii sătmăreni.

Tags: flashmob  scrima  satu mare  simona pop  
1871 vizite
Distribuie pe