Locale Altele
Sambata, 31 Iulie 2021
Sam, 31 Iul 2021
Olimpia pierde la Juventus tot din cauza unui penalty
Veronica Hodas  - Marti, 20 Septembrie 2016

Olimpia Satu Mare a jucat marți meciul etapei a VIII-a a Ligii a II-a la fotbal în deplasare la Juventus București, partidă pe care au dominat-o de la un capăt la altul, dar pe care au pierdut-o din cauza unui penalty. Scor final: 1-0 în favoarea gazdelor.

„Galben-albaștrii” s-au descurcat foarte bine în partida de astăzi de la București, dar se pare că arbitrul constățean l-a văzut pe Takacs faultând în careu și a dictat lovitură de pedeapsă pe care Chipirliu (min 27) a tranformat-o fără probleme.

După această fază, Kanalos a avut două ocazii excelente (min 30, 34). În prima fază a șutat de la 30 de metri, dar balonul a fost deviat în ultimul moment din fața porții lui Stoian, iar în a doua fază șutul lui a fost deviat în corner de Morariu.

În repriza secundă, ocaziile sătmărenilor nu au încetat să apară, Muntean (min 65) a șutat puțin peste transversală, iar Faur (min 75) a fost foarte aproape să egaleze cu un șut de la 22 de metri, dar balonul a trecut puțin pe lângă bară. Astfel că Juventus a câștigat la limită această partidă cu scorul de 1-0 (1-0).

„A fost un meci dificil contra unei echipe care își dorește promovarea. Dar cu toate acestea băieții au jucat cu determinare și au avut momente de dominare ratând două-trei situații bune. Diferența a fost făcută din nou de o decizie a arbitrilor care au băgat în careu un fault făcut în afară. Trebuie să încercăm să ne revenim cât mai repede după această obositoare deplasare și să ne pregătim foarte bine pentru meciul de sâmbătă”, a declarant antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Juventus: R. Stoian - Val. Dima, Il. Morariu (R. Alecsandru "90), Beţa, Carabela - Băjenaru, Val. Bărbulescu (cpt.) - Chipirliu (Buhăescu "82), Bustea (Al. Vasile "55), Al. Roşca – Ilin.

Olimpia: Andr. Preda - Takacs, Heil (Fl. Mureşan "64), Iuhas (cpt.), Duruş - R. Rus (Feier "46), Villand -Bura, Erdei, D. Muntean (Faur "72) – Kanaloş.

Pentru sătmăreni urmează un alt meci greu, sâmbătă, pe teren propiu, în compania formației FC Academia Clinceni.

Tags: olimpia  juventus bucuresti  etapa 8  liga 2  
924 vizite
Distribuie pe
ion
Dar Vasile Pop, "golgheterul", de ce nu a jucat?
2016-09-21 09:41:13