Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
Olimpia joacă acasă. Jucătorii trag un semnal de alarmă!
Veronica Hodas  - Vineri, 23 Septembrie 2016

Olimpia Satu Mare va primi sâmbătă, de la ora 11.00, vizita formației Academia Clinceni pentru a disputa meciul etapei a 9-a a Ligii a II-a la fotbal.

Pe elevii lui Bogdan Andone îi așteaptă mâine un meci dificil având în vedere faptul că formația oaspete este una periculoasă care are în lot numai jucători de valoare, dar acest aspect nu îi sperie pe „galben-albaștrii” care speră ca mâine să obțină cele trei puncte puse în joc pentru a sta liniștiți până la următorul meci.

Andone își dorește ca băieții lui să aibă mâine o atitudine pozitivă și să dea tot ce e mai bun pentru a obține cele trei puncte puse în joc „ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă care a fost cea mai activă în pauza de vară din punctul de vedere al transferurilor. Este o echipă periculoasă în ciuda rezultatelor pe care le-a obținut până acum. Sper ca echipa să fie proaspătă mâine din punct de vedere fizic și mental și să facem un meci bun pe care să-l câștigăm. Sunt foarte mulțumit de toți jucătorii. Trebuie să fim cât mai uniți, să formăm un grup unit. Datorită acestui grup avem și rezultatele pe care le avem acest moment. Jos pălăria pentru ei pentru atitudinea pe care au avut-o la meciul cu Juventus. Toți jucătorii care au intrat au jucat foarte bine și au făcut un meci foarte bun. Trebuie să muncim mult, să fim uniți și să profite toți pentru șansa lor pentru că o vor avea. Jucătorii care duc greul și joacă meci de meci trebuie gestionați foarte bine pentru că mai e mult până la pauza de iarnă. Îmi doresc ca băieții să aibă mâine o atitudine pozitivă, să joace un fotbal bun și cel mai important e rezultatul.”

Mijlocașul Olimpiei Mihai Onicaș așteaptă cu nerăbdare meciul de sâmbătă. „După golul cu Luceafărul mi-am câștigat încrederea în mine, dar mai ales după venirea domnului Andone. Spun asta pentru că încrederea pe care mi-a dat-o el mă ajută și speră să continui pe această linie bună pe care simt că mă aflu. Sper să-mi îmbunătățesc jocul de la meci la meci și să-mi ajut echipa. Abia aștept să vină meciul de mâine”.

Olimpia Satu Mare ocupă locul 8 în clasamentu cu 13 puncte, iar FC Academia Clinceni se află pe locul 13 cu 10 puncte.

Jucătorii trag un semnal de alarmă!

Jucătorii formației fanion au avut parte de o săptămână destul de agitată, sâmbătă au jucat acasă, marți în deplasare la București, iar mâine acasă. Cu toate acestea, băieții s-au pregătit intens în aceste trei zile, la antrenamente au arătat că au voință, ambiție, dăruire și respect atât față de ei, cât și de antrenor.

Elevii lui Andone se pregătesc acum în condiții grele, dar urmează o perioadă și mai dificilă deoarece terenurile vor fi grele din cauza vremii, condițiile de pregătire vor fi și mai scăzute. În plus, aceștia nu au nici condiții optime de refacere și de vitaminizare.

Pe lângă toate aceste aspecte negative, Olimpia înseamnă grup unit care cu toate greutățile pe care le are în acest moment continuă să lupte pentru a dovedi că are tărie de caracter.

„Galben-albaștrii” nu și-au luat salariile de patru luni, condițiile în care se pregătesc sunt dificile și tocmai de aceea își doresc atât sprijinul Consiliului Local, câ și al Consiliului Județean, dar și cel al suporterilor. „Aș vrea să trag un semnal de alarmă autorităților pentru că ne pregătim în condiții grele. Nu e ușor să fii neplătit de 4 luni, să vii la antrenament în fiecare zi și să te gândești dacă vom mai primi bani, dacă se continuă. E extrem de greu și cu toate acestea eu cred că facem o treabă bună, nu am renunțat nici unul, dar nu știm cât o vom mai putea duce așa pentru că nu e ușor deloc și avem nevoie de sprijinul consiliului și de cel al suporterilor.”, a spus căpitanul Florin Mureșan.

Jucătorii echipei Olimpia Satu Mare așteaptă galeria la stadion și invită suporterii să vină într-un număr cât mai mare pentru a fi alături de ei.

 

 

 

Tags: olimpia  clinceni  etapa 9  semnal de alarma  
1040 vizite
Distribuie pe