Locale Altele
Vineri, 3 Decembrie 2021
Vin, 3 Dec 2021
Baschetbalistele de la CSM au pierdut semifinala
Romasz Janos , Florin Răchitan  - Duminica, 26 Aprilie 2009

După înfrângerea suferită miercuri la Târgovişte, jucătoarele de la CSM Satu Mare nu au reuşit să producă surpriza mult aşteptată şi au pierdut sâmbătă, pe teren propriu, în al doilea meci al semifinalei Diviziei A.

 

Susţinute de un public inimos, care a desfăşurat la galerie un banner uriaş cu inscripţia „Suntem mândri de voi”, fetele de la CSM au făcut tot ce le-a stat în putere, dar, până la urmă,  experienţa şi-a spus cuvântul, iar echipa din Târgovişte a câştigat la o diferenţă de 25 de puncte, scor final 58 – 83.

 

În primele minute încă sătmărencele conduceau, dar în scurt timp oaspetele au preluat controlul jocului, iar până la pauză aveau deja un avantaj de 11 puncte.

Sătmărencele au forţat aruncările de 3 puncte, dar fără prea mare succes, reuşind să înscrie doar de şase ori din 22 de încercări.

În al treilea sfert, totuşi, sătmărencele au reuşit să se apropie de 8 puncte de adversare şi toată lumea aştepta un final incendiar, însă fetele noastre au obosit, iar cele de la BC MCM Târgovişte le-au aplicat lovitura finală, încheind meciul cu o diferenţă de 25 de puncte în favoarea lor.

 

Publicul sătmărean nu a renunţat nici o clipă să-şi încurajeze favoritele, iar la sfârşit le-au şi aplaudat îndelung, gest care l-a impresionat şi pe antrenorul echipei oaspete, Cătălin Tănase, care la conferinţa de presă de după meci a felicitat sătmărencele pentru performanţa de a fi ajuns până aici în primul lor sezon în Divizia şi de a fi câştigat atât de multă simpatie din partea localnicilor.

 

Antrenorul echipei sătmărene, Dan Fleşeriu, a declarat că soarta campionatului este decisă în proporţie de 99,99% în favoarea BC MCM Târgovişte, în timp ce sătmărencele trebuie să se concentreze de acum pentru finala mică.

 

În celălat meci din semifinale, LMK Sfântu Gheorghe a învins BC Teleorman Alexandria cu 88 – 64 şi se prefigurează o finală între Târgovişte şi Sfântu Gheorghe.

Tags: targoviste  baschet  infrangere  
1130 vizite
Distribuie pe