Locale Altele
Sambata, 25 Iunie 2022
Sam, 25 Iun 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bătaie generală la meciul câștigat de Olimpia în deplasare - VIDEO
ProSport  - Sambata, 8 Octombrie 2016

Meciul dintre Unirea Tărlungeni şi Olimpia Satu Mare, ce a contat pentru etapa a 11-a a Ligii 2, a avut parte de scene rar întâlnite pe terenurile primelor două ligi. Au fost minute bune de îmbrânceli şi lovituri cu pumnul, în toată regula, relatează ProSport.

În minutul 75 s-a declanşat haosul, în urma unei faze în care Kanaloş a căzut la pământ. Supăraţi şi de faptul că erau conduşi cu 2-0, jucătorii echipei gazde s-au năpustit pe adversari, la propriu.

Scenele de luptă s-au întins pe două planuri, unul pe teren şi unul între băncile de rezerve. Arbitrii au intrat pe teren şi au încercat să-i despartă pe jucători, dar fără rezultat. Atunci au intervenit şi puţinii oameni de ordine prezenţi la meci, iar observatorul Marian Lumânare (Bucureşti) a coborât şi el din tribună printre pumni, îmbrânceli, alergături după adversar şi înjurături, pentru a încerca să calmeze spiritele.

Timp de 15 minute jocul a fost oprit, după care centralul Marian Pană (Bucureşti), depăşit total de situaţie, a decis ca jocul să se reia. Nu înainte de a elimina doi jucători de la gazde, pe decarul Vasile Mihai şi pe portarul Gudea.

”A fost un meci pe care noi l-am controlat în totalitate, în prima repriză ne-am creat trei-patru situaţii de gol, în condiţiile în care echipa gazdă nici măcar nu s-a apropiat de poartă. În repriza a doua am marcat de două ori, iar apoi a apărut acea busculadă şi ultimele 15 minute nu s-a prea jucat fotbal. A fost o agitaţie generală, nu ştiu exact ce s-a întâmplat la început şi de la ce a pornit. Eu n-am fost implicat în acea busculadă”, a spus antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

La final, spiritele s-au încins din nou în drumul spre cabine. Olimpia a câștigat meciul de la Ștefănești cu Unirea Târlungeni cu scorul de 2-0.

Tags: bataie  olimpia  tarlungeni  


1859 vizite
Distribuie pe