Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare primește vizita formației UTA Arad
Veronica Hodas  - Vineri, 14 Octombrie 2016

Olimpia Satu Mare va juca duminică, pe teren propriu, de la ora 11.30, meciul etapei 12 a Ligii a 2-a la fotbal în compania formației UTA Arad. Partida va fi transmisă pe DigiSport 1 și Dolce.

Cele două formații care se vor întâlni duminică în derby-ul etapei sunt la egalitate de puncte în clasament, Olimpia ocupă locul 7 cu 20 de puncte, iar UTA locul 8 cu același punctaj și se vor lupta pentru a rămâne pe unul din locurile fruntașe.

Formația sătmăreană a avut până acum o serie de rezultate foarte bune, iar duminică e pregătită să-și mai adauge o victorie la palmares cu toate că nu va fi deloc ușor. Antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone e de părere că echipa lui a crescut ca joc și își dorește să continue pe linie dreaptă și să arate și duminică cât de importantă este partida cu Arad. „Duminică va fi un meci foarte important pentru noi. Venim după o serie de rezultate pozitive. Sper să reușim să ne capacităm, să ne motivăm 100%, să facem un meci bun și să câștigăm cele trei puncte. Avem nevoie de continuitate în rezultate, în calitatea jocului. Vom întâlni o echipă de tradiție, foarte bine organizată din toate punctele de vedere, susținută puternic și financiar care nu are absolut nici o problemă, o echipă cu jucători buni cu un antrenor nou și ne va aștepta un meci dificil.”

Fără bani în buzunar, băieții au respect atât față de ei, cât și de suporteri și chiar și cu „burta goală” își doresc ca duminică să facă un joc frumos în fața sătmărenilor. „Atmosfera la echipă este destul de bună și încercăm să respectăm ce ni se cere. Cu toate problemele extra care sunt, fiecare dintre noi încearcă să-și facă treaba cât mai bine și așteptăm meciul de duminică să fim cât mai pregătiți și să putem să mai punem o victorie acolo în clasament, să avem liniștea de care e nevoie la echipă pentru performanță. Dacă nici săptămâna viitoare nu vin banii, nu mai știm ce să facem. Sunt deja multe luni și devine din ce în ce mai greu pentru capacitatea noastră de a ne concentra la totate antrenamentele, dar la fiecare meci încercăm să ne respectăm pe noi și să ne capacităm atât de mult cât avem nevoie pentru a obține victoria. Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă care anul trecut s-a bătutu la barajul pentru Liga 1 cu câțiva jucători interesanți, experimentați, dar cred în forța grupului și suntem pregătiți pentru acest meci și încă o victorie. ”, a declarat căpitanul, Cosmin Iuhas.

Chiar dacă nu prinde mereu prim 11, jucătorul Olimpiei, Carlo Erdei se bucură că a revenit la Satu Mare după o perioadă lungă de timp și se simte mândru că joace pentru echipa fanion. Legat de meciul următor, Carlo consideră că „suntem o echipă bună, greu de învins acasă și avem încredere în forțele noastre. Mi-aș dori să prind mai multe minute, dar sunt un jucător tânăr și muncesc mult pentru asta. Sperăm ca duminică să mai adăugăm o victorie la palmares”.

Singura absență din lot pentru meciul cu UTA va fi fundașul central Mihai Onicaș care este suspendat pentru cumulul de cartonașe. „Onicaș cel care era într-o creștere de formă și ne-a ajutat foarte mult în acest campionat este, din păcate, suspendat, dar sper că cel care îi va lua locul să facă un meci bun și să fie 100% pregătit să dea randamentul de care avem nevoie”, a adăugat antrenorul, Bogdan Andone.

Președintele Clubului Olimpia, Attila Karda a menționat că problema banilor va fi rezolvată cel târziu luni.

Andrei Preda exclus din lot

În ceea ce-l privește pe portarul Andrei Preda, conducerea Clubului Olimpia Satu Mare a decis ca acesta să fie exclus din lot pe o perioadă nedeterminată datorită comportamentului nesportiv. „Este exclus din lot pe perioadă nedeterminată și așteptăm să vedem și noi decizia Comisiei de Etică și Disciplină și probabil că va rămâne pe o perioadă îndelungată exclus din lot. Eu nu accept nici o abatere disciplinară. Pentru noi ca echipă, ca grup este foarte importantă disciplina.”, a adăugat Andone.

Tags: etapa 12  liga 2  olimpia  uta arad  
1512 vizite
Distribuie pe