Locale Altele
Sambata, 31 Iulie 2021
Sam, 31 Iul 2021
Olimpia Satu Mare a remizat cu Poli Timișoara
Veronica Hodas  - Sambata, 22 Octombrie 2016

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, în deplasare la Timișoara, meciul etapei a 13-a din cadrul Ligii a 2-a la fotbal, în compania formației locale ASU Politehnica Timișoara. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Cu toate că au jucat pe un teren foarte greu, elevii lui Bogdan Andone au început foarte bine această partidă și au deschis scorul în minutul 3 prin Silviu Pană care a profitat de gafa portarului Gkakos.

După primele 30 de minute, terenul a devenit impracticabil, iar meciul s-a transformat într-unul „care pe care”. Înainte de finalul primei reprize, gazdele au rămas în zece după ce Billa a luat al doilea galben. La pauză tabela a indicat scorul de 1-0 în favoarea sătmărenilor.

În partea a doua a meciului, timișorenii au profitat de neatenția oaspeților și au restabilit egalitatea printr-o lovitură liberă de la 25 metri executată de Stancu. Au urmat apoi o serie de ocazii monumentale ale „galben-albaștrilor”, dar pe care nu au reușit să le fructifice, astfel că s-au întors acasă cu doar 1 punct. 

„A fost un rezultat echitabil pe un teren impracticabil. Cu puțină atenție am fi putut câștiga această partidă. Mă bucur că a mai trecut un meci fără să pierdem.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Olimpia: Anca-Trip - Ciul, Heil, Mureşan, Iuhaş - Onicaş - Rus, Pană, V.Pop, Munteanu – Kanalos.

Pentru sătmăreni urmează o săptămână foarte grea și dificilă. Miercuri băieții vor juca acasă cu CS Mioveni în 16-imile Cupei României, iar duminica viitoare vor evolua tot acasă în campionat cu CS Balotești.

 

 

Tags: remiza  olimpia  poli timisoara  etapa 13  liga 2  
863 vizite
Distribuie pe