Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
Olimpia Satu Mare vs CS Mioveni, miercuri, în Cupa României
Veronica Hodas  - Marti, 25 Octombrie 2016

Olimpia Satu Mare va juca miercuri, de la ora 14.30, pe teren propriu, în 16-imile Cupei României la fotbal în compania formației CS Mioveni.

Faza 16-imilor Cupei României la fotbal a debutat astăzi, dar echipa fanion a orașului nostru va juca mâine în compania unei echipe puternice, cu jucători experimentați, o echipă care are poarta „închisă” unde e mai greu de înscris. Cu toate acestea, „galben-albaștrii” vor face tot posibilul să obțină victoria și automat calificarea în optimi pentru a putea aduce la Satu Mare o echipă de Liga 1.

Antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că meciul va fi delicat și din cauza stadionului care nu se află în condiții tocmai bune din cauza ploilor, dar noi „pregătim meciul la victorie.”

„Încercăm să scoatem maximul și să ne calificăm. Vom întâlni cea mai bună echipă din Liga a 2-a. CS Mioveni e echipa cea mai experiemntată la ora actuală, cu jucători experimentați, o echipă foarte puternică, mai ales pe plan defensiv, o echipă care nu primește gol. Cred că au zece etape fără gol primit. Jucătorii echipei oaspete sunt jucători de valoare care știu să scoată maximul din fiecare fază a meciului, știu să gestioneze foarte bine jocul și să creeze situații de gol.”, a mai adăugat Andone.

Din păcate în lotul sătmărenilor sunt și câteva probleme, Silviu Pană este accidentat la gleznă, Florin Mureșan acuză dureri la coastă, iar unii jucători nu s-au refăcut încă după meciul de la Timișoara unde au jucat în condiții destul de urâte, pe un teren greu plin de noroi.

Menționăm faptul că situația jucătorilor este incertă, iar de recuperare nu pute vorbi pentru că încă clubul nu are un doctor, iar asta este o situație inacceptabilă pentru un club profesionist de fotbal.

Conform antrenorului, Bogdan Andone, mâine s-ar putea să vedem în teren jucători care nu au evoluat foarte mult în campionatul Ligii a 2-a.

Jucătorii Olimpiei invită toți iubitorii fotbalului la stadion pentru a fi alături de ei și de această dată. 

Tags: olimpia satu mare  cupa romaniei  cs mioveni  
969 vizite
Distribuie pe