Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
Olimpia Satu Mare a învins acasă pe CS Balotești
Veronica Hodas  - Duminica, 30 Octombrie 2016

Olimpia Satu Mare a obținut cele trei puncte puse în joc în meciul etapei 14 din cadrul Ligii a 2-a la fotbal după ce a învins acasă formația CS Balotești cu scorul de 2-1 (2-0).Lovitura de începere a meciului a fost dată de Rareș Miclăuș, tânărul în vârstă de 14 ani care a construit Stadionul Olimpia din 4.000 de piese de Lego.
Partida de astăzi de pe Stadionul Olimpia nu a fost una spectaculoasă. În primele 30 de minute oaspeții de la Balotești nu au avut nici un șut pe poartă, iar „galben-albaștrii” au deschis scorul prin Silviu Pană (min 10) care a reluat centrarea lui Rus și din marginea careului a trimis balonul al colțul scurt.
După ce au deschis scorul, elevii lui Bogdan Andone au continuat să atace poarta lui Iordan care a reținut de fiecare dată șuturile lui Pană și Rus.

Singura ocazie a oaspeților în prima repriză a avut-o Herea care a trimis cu capul direct în brațele lui Anca-Trip.
La finalul primei părți, Ludușan (min 45) a înscris un alt gol frumos, de la 18 metri direct sub transversală și a mărit avantajul la pauză, scor 2-0.În repriza secundă, elevii lui Cornel Nica au început să atace mai mult, Herea (min 25) era foarte aproape să înscrie printr-o lovitură liberă de la 25 metri, dar balonul a atins transversala, iar Dedu a șutat și el de la aceeași distanță, însă Anca-Trip nu s-a lăsat păcălit. După minute bune în care nu s-au oprit din atacat, Valentin Andrei (min 65) a șutat la colțul lung reușind să reducă din diferență.

Până la urmă tabela a indicat la final scorul de 2-1 în favoarea Olimpiei care are acum 24 de puncte și rămâne pe locul 6 în clasament.

„Sunt nemulțumit de rezultat. Cred că meritam și noi un punct. În a doua repriză s-a mai schimbat jocul puțin, dar unii jucători nu au evoluat la valoarea lor. Puteam mai mult de atât”, a declarat antrenorul formației, CS Balotești, Cornel Nica.

Antrenorul Olimpiei Bogdan Andone a fost huiduit în partea a doua a jocului pentru că l-a schimbat pe Kanalos. Acesta a explicat că jucătorului i s-au dat anumite indicații când a intrat în teren de care nu a ținut cont. „Eu când bag un jucător în teren dau niște indicații tactice pe care el nu le-a respectat. A pierdut trei mingi consecutiv care erau trei șanse de contraatac pentru adversarii noștri, inclusiv faza golului care a pornit tot din partea lui. Dacă nu sunt în stare să facă anumite lucruri vor sta pe banca sau în tribună sau în afara lotului. Nu mai accept compromisuri. Le-am spus toată săptămâna. Cine vrea să înțeagă bine, cine nu nu e nici o problemă. Aceștia suntem, până în iarnă o ducem așa. Dacă nu ne înțelegem și nu cădem de acord asupra anumitor lucruri...acesta e fotbalul. Cine respectă sarcinile care le are de făcut în teren joacă și progresează, iar cine nu, se elimină singur”.

De asemenea, Andone s-a plâns de terenul care este impracticabil, dar până la urmă se bucură pentru cele trei puncte obținute.  „Terenurile acestea impracticabile nu sunt pentru noi. E un chin total. Acum două zile ne-am antrenat la bazin, ieri ne-am antrenat  într-un sat deoarece nu puteam să stricăm terenul nostru. Acestea sunt condițiile, dar cel mai important în momentul de față e să adunăm punctele. E mai important decât jocul și îmi pare bine că am ne-am adaptat și am reușit să câștigăm meciul de astăzi. Băieții au luptat extrordinar pe terenul acesta greu. Merită toată aprecierea și susținerea și îi felicit din toată inima.”

Olimpia: Anca-Trip - Duruş, Fl. Mureşan, Heil, Iuhas (cpt.) - Onicaş - R. Rus, Sil. Pană, Krausz, D. Muntean (Kanaloş 54", Feier 80") - Luduşan (Tudoran 90+1").

Baloteşti: Iordan - Andr. Răuţă, Flămânzeanu, P. Ioniţă, C-tin. Dedu (Mirescu 64") - Bakalli, Marciuc (I. Sandu 75"), Antoche (cpt.), L. Ion (Val. Andrei 57") - Cl. Herea, Bâtfoi.

Următoarea etapă, Olimpia Satu Mare o va juca în deplasare la ACS Berceni. 

Tags: olimpia satu mare  cs berceni  etapa 14  victorie  
1813 vizite
Distribuie pe