Locale Altele
Marti, 26 Octombrie 2021
Marti, 26 Oct 2021
Olimpia Satu Mare joacă în deplasare cu CSM Râmnicu Vâlcea
Veronica Hodas  - Vineri, 18 Noiembrie 2016

Olimpia Satu Mare joacă sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare la Vâlcea, meciul etapei 17 a Ligii a 2-a la fotbal în compania formației CSM Râmnicu Vâlcea.

„Galben-albaștrii” au pornit la drum vineri dimineață și speră ca sâmbătă să facă din nou un meci frumos și să obțină cele trei puncte puse în joc.

Partida va fi una destul de grea pentru sătmăreni pentru că întâlnesc din nou o echipă puternică, cu jucători care au experiență de Liga 1. „Întâlnim un adversar care e puternic pe teren propriu. Echipa are jucători de calitate și experiență în Liga 1, FL. Costea, Dina, C, Cristea, dar sper ca băieții noștri să se mobilizeze și să facă un meci bun și un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

După 8 etape fără înfrângere, Olimpia ocupă locul 4 în clasament cu 27 de puncte, iar CSM Râmnicu Vâlcea e pe locul 14 cu 14 puncte.

Lotul care a făcut deplasare spre Vâlcea: Anca-Trip, Șuta, Ciul, Bura, Mureșan, Heil, Iuhas, Duruș, Onicaș, Krausz, Pop, Muntean, Pană, Rus, Ludușan, Faur, Kanalos, Villand. 

Tags: olimpia  csm ramnicu valcea  etapa 17  
816 vizite
Distribuie pe