Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un egal cât o victorie pentru LPS Satu Mare în derby-ul cu UTA Arad
Dacian Nastai  - Duminica, 20 Noiembrie 2016

A inceput returul la Liga Elitelor si echipa juniorilor de la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, pregatita de Dacian Nastai, a jucat in prima etapa cu UTA Arad, adica locul 1 cu 2. Sătmărenii au reușit să smulgă un egal, 2 – 2, cât o victorie.

“Sigur ca toti ne doream si speram ca vom castiga acest joc, dar faptul ca am fost nevoiti sa jucam afara din oras pe un teren mic a fost pe placul oaspetilor, care s-au inchis bine in aparare si ne-au surprins pe contra-atac. Începem a 19-a saptamana de pregatire si a aparut o oarecare oboseala, dar grupul doreste sa termine acest an calendaristic pe un loc care sa-i ofere posibilitatea sa joace o finala pe tara” – a declarat antrenorul Dacian Nastai.

La teren au fost prezenti antrenori de fotbal si de la alte cluburi din oras:  Primavera (Fabian Florin), Somesul Satu Mare (Popa Cristian) si toata catedra de fotbal de la LPS Satu Mare (Ziman Dorel - director, Sabau Mihai - sef de catedra si Gesternmaier Ștefan - antrenor la U17).

Multumiri echipei din Micula (Dobos Csaba) pentru sprijinul acordat in desfasurarea acestui joc.

LPS Satu Mare: Moroz, Silaghi (Forgacs – min. 80), Catuna, Oltean, Parnau, Micas, Nagy, Szekely, Onea, Topan (Cubas – min.65), Ciocan. Jucatorul meciului a fost Moroz Sebastian.

Tags: lps  egal  uta  arad  
1489 vizite
Distribuie pe