Locale Altele
Sambata, 31 Iulie 2021
Sam, 31 Iul 2021
Handbaliștii sătmăreni au pierdut în ultima secundă
Veronica Hodas  - Joi, 24 Noiembrie 2016

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au fost învinși joi, pe teren propriu, în meciul etapei a 13-a din cadrul Ligii Naționale la handbal masculin de formației HC Vaslui cu scorul de 24-25 (12-10).Elevii lui Iuliu Varady au jucat foarte bine astăzi în ultima etapă a turului Ligii Zimbrilor, au condus aproape tot meciul și s-au luptat până în ultima secundă care din păcate „a fost decisivă” și cele trei puncte puse în joc au plecat la Vaslui.Formația sătmăreană a intrat bine în joc încă din primele minute și a condus cu 4-3 min 7, apoi 8-7 minutul 13. Oaspeții au fost reușit să egaleze în minutul 16, 8-8, dar nu au preluat conducerea deoarece după câteva minute gazdele au condus la trei goluri 11-8, iar la pauză au intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri, 12-10.
În partea a doua a jocului lupta dintre cele două echipe a început să fie și mai strânsă, iar din minutul 44 vasluienii au egalat la 17 după care CSM a preluat din nou conducerea până în minutul 55 când scorul a fost 22-22. Dacă în ultimul minut scorul a fost 24-24, după un time out cerut de Varady, sătmărenii au pierdut mingea, oaspeții au pornit pe contraatac, iar Campar a făcut greșeala de a împiedica contraatacul, l-a tras de mână pe adversar și a văzut cartonașul roșu, apoi pe cel albastru, iar arbitrii au acordat 7 metri pentru oaspeți care au înscris golul victoriei prin Popescu.
Un merit deosebit în această partidă l-a avut și portarul Lucian Cioroiu care a avut 21 de intervenții excepționale.

„Nu am ce să le reproșez băieților pentru că au jucat extraordinar. Ne-am bătut de la egal la egal, i-am condus aproape tot meciul și am pierdut în ultima secundă. Pentru handbalul sătmărean a fost un motiv de bucurie, dar nu a fost finalitatea necesară.”, a declarat antrenorul formației CSM Satu Mare, Iuliu Varady.

Pentru CSM Satu Mare au evoluat: Cioroiu – 21 intervenții, Orban – 1x 7m, Stan-5, Morar -5, Trifunovic- 5, Bejinariu-4, Campar -3, Munea-1, Olah-1, Mateș, Rogoz, Mureșan.
CSM Satu Mare va începe returul în data de 3 decembrie când va primi vizita formației Dinamo București.

Tags: csm satu mare  hc vaslui  etapa 13  liga nationala  
766 vizite
Distribuie pe