Locale Altele
Marti, 30 Mai 2023
Marti, 30 Mai 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei puncte mari si totul se termina cu bine pentru juniorii de la LPS
Dacian Nastai  - Duminica, 4 Decembrie 2016

Sambata s-a terminat si Liga 1 (LIGA ELITELOR ) la juniorii U19, iar echipa de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Satu Mare a jucat acasa cu Centrul de Excelenta de la Targu Mures.

A fost un joc greu, deoarece suprafata de joc nu a fost una propice fotbalului, iar sătmărenii au jucat miercuri in Cupa Romaniei la Timisoara, un joc in care implicarea baietilor a fost una de mare intensitate, la care se adauga si deplasarea de 600 de km.

Dupa o repriza echilibrata, in care la 0-0 Szekely a ratat nepermis, sătmărenii au intrat la vestiare cu 0-1. In repriza a doua, Onea este faultat in careu, dar Ciocan rateaza de la 11m. In minutul 72 marcam prin Szekely – sut din interiorul careului. In min. 80 inscriem prin Ciocan, dar golul este anulat. Avem 2-1 in minutul 89, Micas paseaza in profunzime la Ciocan, care dribleaza un adversar si paseaza in fata la portii la Nagy Mate, care indeplineste o simpla formalitate din 2m.

LPS Satu Mare: Moroz, Silaghi (Forgacs), Oltean, Catuna, Parnau, Nagy (Hajer), Micas, Cubas, Onea (Coti), Szekely (Topan), Ciocan (Rusu). Jucatorul meciului - Szekely.

“Pana acum suntem in grafic si sunt sigur ca vom gestiona perfect perioada de pregatire si astfel vom face o performanta in 2017. La joc a fost prezenta toata catedra de fotbal de la LPS Satu Mare si le multumesc pe aceasta cale” – a declarat antrenorul Dacian Nastai. 

Tags: final  liga  elitelor  juniori  lps  fotbal  
1474 vizite
Distribuie pe