Locale Altele
Vineri, 2 Iunie 2023
Vin, 2 Iun 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia joacă ultimul meci din acest an acasă cu Mioveni
Veronica Hodas  - Vineri, 9 Decembrie 2016

Olimpia Satu Mare va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, meciul etapei 21 din cadrul Ligii a 2-a la fotbal în compania formației CS Mioveni.

Dacă s-a tot vehiculat prin presă faptul că jucătorii Olimpiei refuză să intre în teren să joace această partidă din cauza problemelor financiare, antrenorul Bogdan Andone și căpitanul Cosmin Iuhas au susținut astăzi o confeință de presă în care au discutat despre acestă problemă, dar și despre dificultatea meciului de mâine.

Cei doi au declarat că în această dimineață președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, le-a făcut băieților o vizită înainte de antrenamet și le-a explicat situația rectificării de buget și le-a promis că vor primi o parte din bani pentru a putea sta liniștiți de sărbători.

„A fost o discuție în care dânsul le-a explicat băieților care e situația cu această rectificare de buget pe care e așteptată ei de ceva vreme. Acum sper ca promisiunile să fie onorate în ceasul al 12-lea. Băieții merită să aibă o vacanță plăcută și sărbători fericire, să aibă ce să pună pe masă la copii și la familie.”, a spus antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Căpitanul Cosmin Iuhas a transmis sătmărenilor că echipa s-a decis să își vadă de treabă, să continue să joace, „dar sperăm ca în al 12-lea ceas cei din conducerea Consiliului Județean să își aplece capul și spre noi și să facă odată rectificarea ca pe sărbători să avem și noi ceva bănuți. Din ceea ce am discutat cu domnul Pataki ni s-a spus că ni se va aloca o sumă cu care conducerea clubului va putea să acopere ce trebuie pentru noi. Nu integral, în mare parte lunime rămase și primele de joc”.

Elevii lui Bogdan Andone au 11 prime restante, iar jucătorii mai vechi au încă 4 luni neplătite.

Meciul cu Mioveni va fi unul dificil

Legat de meciul de mâine cu Mioveni, acesta va fi un meci destul de greu pentru „galben-albaștrii”, un meci de care pe care deoarece ambele echipe își doresc că obțină victoria sau cel puțin 1 punct. Din păcate terenul de joc de pe Stadionul Olimpia este impracticabil, iar condițiile de desfășurare a partidei sunt improprii. „Noi am simțit greutatea meciului și săptămâna trecută la Snagov. Am jucat pe un teren impracticabil, este un joc al hazardului, e un joc care pe care, echipa care greșește pierde meciul. Un meci contra unei echipe puternice, cea mai bună echipă de Liga a 2-a din toate punctele de vedere, o echipă cu stabilitate financiară, salarii mari, jucători de Liga 1, un antrenor care știe foarte bine nivelul Ligii a 2-a, dar cu siguranță că dacă vom reuși să ne adunăm puțin după aceste zile destul de delicate pentru noi ca echipă și grup, dacă reușim să ne mobilizăm cu siguranță vom face un meci bun din punct de vedere al atitudinii. E important pentru noi ca echipă, pentru jucători ca imagine, pentru clubul nostru să terminăm cu un rezultat pozitiv pentru că am avut un rezultat foarte bun și e bine să terminăm în primele 4-5 echipe ale campionatului.”, a mai spus Andone.

Cosmin Iuhas a mai menționat că jucătorii Olimpiei vor intra în teren să joace pentru ei, pentru familiile lor, pentru copii și pentru staff-ul tehnic. „Întâlnim o echipă bună, dar sunt convins că cu atitudinea pe care am avut-o până acum în meciurile de acasă și dacă reușim să ne adunăm cu toate problemele care au fost, putem să le ținem piept și să scoatem un rezultat pozitiv și după meciul de mâine să rămânem în campionat echipa care nu a pierdut nici un meci acasă. Vom juca noi pentru noi, pentru familiile noastre, pentru copiii noștri și pentru staff-ul tehnic care ne-a condus în această perioadă de campionat și ne-a luat de la nivelul de jos și ne-a adus în primele 6 acolo unde ne este locul și cu puțină atenție din partea noastră cred că aveam o poziție mult mai bună în campionat. E important meciul de mâine să nu-l pierdem, să ieșim cu fruntea sus pentru ca la sfârșit să putem să sărbătorim ori egalul, ori victoria.”

Cele două echipe se află la egalitate de puncte, Olimpia Satu Mare e pe locul 5, iar CS Mioveni pe locul 6 cu 34 de puncte.

 

Tags: olimpia satu mare  cs mioveni  retur  etapa 21  liga 2  
1586 vizite
Distribuie pe