Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Acțiune caritabilă la meciul de baschet CSM Satu Mare – Sepsi Sfântul Gheorghe
Veronica Hodas  - Marti, 13 Decembrie 2016

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor juca vineri, pe teren propriu, în compania campioanei Sepsi Sfântu Gheorghe, iar fetele își doresc ca sătmărenii să vină la sală să le susțină și dacă au posibilitatea să aducă fiecare câte o jucărie de pluș.

La multe meciuri de handbal și baschet din România se fac astfel de acțiuni caritabile, suporterii sunt așteptați la sală cu câte o jucătorie de pluș pe care să o arunce în teren înainte de începerea partidei. Astfel că jucăriile vor fi adunate și donate Centrelor de Plasament pentru a le face o bucurie copiilor nevoiași.

„Noi am mai avut acțiuni de acest gen și în anii precedenți. Copiii au fost mereu alături de noi, ne-au ținut galerie, au trăit fiecare meci și au fost cu sufletul alături de noi, iar prin această acțiune am dori să le facem și noi o bucurie. Aș dori să rog suporterii ca la meciul de acasă de vineri să vină fiecare, dacă poate, cu câte o jucătorie pentru a face împreună un lucru frumos de sărbători. Jucătoriile le vom strânge după meci și le vom dona celor care au mai multă nevoie de ele.”, a spus jucătoarea Andrea Olah.

În altă ordine de idei meciul de vineri va fi unul foarte dificil pentru sătmărence deoarece echipa oaspete este favorită la titlu, iar conform antrenorului Jose Araujo sunt multe probleme serioase în lot. „Să joci cu Sfântul Gheorghe este o sărbătoare. Vom încerca să dăm maximum la acest meci, deși ne confruntăm cu probleme serioase de lot. Dar nu putem controla accidentările. Acum ne antrenăm în 7-8 jucătoare, dar cu siguranță vom da totul în teren ca să scoatem tot ce putem în acest meci”.

ndrea Olah a subliniat că problema cea mai mare e că „accidentările s-au produs la pivoții noștri. Din păcate este foarte greu pentru că trebuie să improvizăm. Săptămânile acestea am jucat și eu și Flavia pe postul de pivot deși noi suntem extreme, dar facem fiecare ce putem, ne adaptăm situației. Pot să spun că suntem doar la mijlocul campionatului și sper să ne ferească Dumnezeu de accidentări pe final când partidele sunt și mai importante. Ne vom face treaba vineri, sperăm să nu dezamăgim. Va fi foart greu pentru că sunt campioane, au nucleu bine închegat și joacă aproape în această formulă de mai mulți ani. E timpul să demonstrăm că putem să ne batem de la egal la egal cu cea mai bună echipă din țară.”

 

 

 

Tags: baschet  csm satu mare  sepsi  actiune caritabila  
1653 vizite
Distribuie pe