Locale Altele
Miercuri, 27 Octombrie 2021
Mie, 27 Oct 2021
Ștefan Szilagyi a fost reales președintele AJF Satu Mare
Veronica Hodas  - Sambata, 17 Decembrie 2016

La sediul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Satu Mare a avut loc sâmbătă Adunarea Generală prin care s-a ales președintele pentru un nou mandat de patru ani.

Ședinta a fost condusă de Octavian Goga, vicepreședintele Federației Române de Fotbal (FRF), care a avut grijă ca totul să decurgă conform statutului și care a intervenit atunci când s-a declanșat un mic „circ” între votanți și membrii comisiei. Până la urmă totul s-a încheiat fără vreo problemă sau vreun scandal serios.

Menționăm că din cei 86 de membri ai AJF au fost prezenți 71, iar vicepreședintele FRF a specificat la începutul ședinței că 25 de cluburi și asociații au fost dezafiliate pentru că nu sunt înscrise în nici o competiție, iar din cauza acestui aspect reprezentanții cluburilor respective nu au mai avut drept de vot.

Cei doi candidați la președenția AJF au fost Ștefan Szilagyi și Zoltan Ritli. După ce contracandidații și cei patru candidați la funcția de vicepreședinte, Constantin Por, Pataki Zoltan, Simon Lenvete și Cornel Ziman și-au prezentat fiecare proiectele de viitor, cei 58 de reprezentanți ai structurilor sportive afiliate AJF-ului au intrat în cabina de vot și au pus ștampila.

După numărarea voturilor, Ștefan Szilagyi a ieșit învingător cu 47 de voturi, pe când contracandidatul său, Zoltan Ritli a obținut doar 10 voturi.

Ștefan Szilagyi va lucra cu vicepreședinții Pataki Zoltan – 45 voturi și Constantin Por – 43 voturi. Cornel Ziman a acumulat 14 voturi, iar Simon Levente – 11.

„Nu pot să o numesc victorie. Nu întotdeauna câștigă cel mai bun, ci acela care primește cele mai multe voturi. Vreau să-l felicit pe adversarul meu pentru că nu am intrat în conflict și este un lucru bun. Înainte de a se afla rezultatul i-am spus domnului Ritli că merită să facă parte din comisie pentru că a fost un fotbalist foarte mare și nu se poate să nu facă parte din AJF, care e deschisă pentru toată lumea. Eu simt că m-au ales pentru că nu am făcut rău la nimeni. Nu am putut să-i ajut pe toți în egală măsură, dar cine a avut o problemă nu l-am refuzat niciodată și pentru că am în spatele meu un grup de tineri, care este o forță și va fi cea mai întinerită Asociație de Fotbal din România. Noul mandat începe din ianuarie. La fiecare categorie - Elite, Liga 4-a, Liga a 5-a, juniori - vom avea câte o persoană care va comunica cu toți membrii de filială.”, a declarat Ștefan Szilagyi.

Cel mai tânăr vicepreședinte al AJF Satu Mare, Constantin Por, le mulțumește tuturor celor care au avut încredere în el: „Le mulțumesc reprezentanților echipelor care au votat, le mulțumesc pentru încrederea acordată și sper ca prin munca noastră să nu-i dezamăgim și să le răsplătim încrederea pe care au avut-o în noi. M-au votat probabil pentru munca depusă până acum la comisia de observator pentru tinerețe și dorința de a face ceva pentru fotbalul sătmărean.”

„Nu m-am așteptat la așa mare număr de voturi și le mulțumesc celor care au încredere în mine și în echipa noastră. Eu zic că totuși am făcut o treabă destul de bună până acum. Alegătorii au văzut asta, au avut încredere în noi că vom face și de acum înainte la fel de bine sau poate și mai bine” - a declarat vicepreședintele, Pataki Zoltan.

La finalul ședinței au fost aleși și noii membrii ai Comitatetului Executiv. Din partea Departamentului de copii și juniori – Dacian Nastai, Vincze Alexandru de la Liga a 4-a și Elek Simon de la Liga a 5-a.

Tags: alegeri ajf  satu mare  stefan szilagyi  
2166 vizite
Distribuie pe