Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mani Gyenes primit ca un campion la Autonet
Veronica Hodas  - Joi, 19 Ianuarie 2017

Ca în fiecare an în luna ianuarie, după finisul celui mai dur raliu din lume, Raliul Dakar, riderul sătmărean Emanuel Gyenes este primit ca un campion de către șefii și colegii de la Autonet.


Mani a fost aplaudat de colegi la intrarea în sediu, iar după ce le-a povestit pe scurt cum a fost anul acesta la Dakar a venit și tradiționalul tort.

În cadrul conferinței de presă susținută de riderul de la Autonet Motorcycle Team am aflat detalii legate de concursul din acest a cărui organizare a cam lăsat de dorit.


Mani ne-a mai povestit că a primit penalizarea de o oră pe nedrept deoarece primul care a ieșit din traseu a fost Bareda care a și primit penalizarea în ziua respectivă, iar „eu am fost verificat în ziua a patra și în primele zile nu eram în top 20, dar când m-au verificat, după trei zile, deja ajunsesem în top 18. Trebuia să ne verifice în ziua în care a fost penalizat Bareda. Cei de la Honda au depus o contestație care nu s-a aprobat”.


După cum am mai scris în zilele de concurs, Mani a încheiat prima săptămână pe locul 18 și a început a doua săptămâna pe locul 29 și după această „pățanie” nu se aștepta să încheie pe locul 17. „Am realizat abia la sfârșit că de fapt sunt pe locul 17 în clasamentul general. Am făcut un rezultat bun de care sunt mulțumit”.


Probele amânate și cele scurtate nu au fost tocmai în avantajul lui Gyenes, dar cu toate acestea a obținut un loc bun în clasamentul general. Concurenții au avut probleme și cu navigația deoarece organizatorii au schimbat sistemul.

Sătmăreanul nostru a mai menționat că a fost cel mai greu Dakar de până acum din cauza vremii și extremităților care au fost acolo și a ținut să-i mulțumească lui Marcel Butuză, mecanicilor Szabi și Laci, sponsorilor și tuturor celor care i-au fost alături.

 

 

 

 

Tags: emanuel gyenes  autonet  dakar 2017  
1650 vizite
Distribuie pe