Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Cristian Daminuță și Octavian Ursu sunt noii jucători ai Olimpiei
Veronica Hodas  - Sambata, 28 Ianuarie 2017

Jucătorii Olimpiei Satu Mare au ajuns în Cipru în această după masă unde au și efectuat primul antrenament. Dacă spre București au făcut deplasare 22 de jucători, din Capitală spre Cipru lotul s-a mărit cu Cristian Daminuță și Octavian Ursu (ASA Târgu Mureș).

Cristian Daminuță (26 ani) este mijlocaș defensiv și a debutat în Liga 1 în sezonul 2005-2006 la Poli Timișoara, în 2008 a jucat pentru Inter Milano, în 2010 a fost împrumutat la Dinamo București și tot în 2010 a semnat un contract pe cinci ani cu AC Milan. În ultimii ani, Daminuță a fost împrumutat la FC Triaspol, ACS Poli Timișoara și Viitorul, FCM Baia Mare.

Daminuta vine la Olimpia de la gruparea israeliana Ramat haSharon.

Se pare că cei din conducerea clubului sătmărean s-au înțeles la un acord cu Daminuță în seara de vineri, iar sâmbătă a decolat și el spre Insula Afroditei.

Mijlocașul Octavian Ursu (22 ani) vine de la ASA Târgu Mureș, iar în trecut a evoluat pentru U Cluj, Unirea Slobozia, ACS Berceni și CS Mioveni.

Cei doi se vor pregăti intens cu echipa antrenată de Bogdan Andone, iar după cele două săptămâni de pregătire vor veni la Satu Mare.

Tags: cristian daminuta  octavian ursu  olimpia satu mare  
3796 vizite
Distribuie pe