Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Olimpia Satu Mare a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad cu 1-0
Veronica Hodas  - Joi, 2 Februarie 2017

Olimpia Satu Mare a disputat joi al doilea meci amical din cadrul cantonamentului pe care îl desfășoară în Cipru. Astăzi „galben-albaștriI” au jucat la Papfos împotriva formației Steaua Roșie Belgrad.


Cu toate că echipa „gazdă” a jucat dur, a avut un joc mai rapid și a controlat mai bine balonul, elevii lui Bogdan Andone nu s-au lăsat și au făcut un meci bun.

Jucătorii formației Steaua Roșie au fost cei care au deschis scorul, au scăpat pe contraatac și Boaci (min 15) a reușit să înscrie lăsându-l fără replică pe Anca-Trip. Două minute mai târziu, Kanalos a șutat peste poartă de la 18 m, iar Pană (min 20) a executat perfect o lovitură liberă, dar balonul a fost scos de sub transversală de Manojlovic.


Până la pauză, sârbii au mai avut un șut periculos pe poartă de la 20 m, dar Anca-Trip a reținut fără probleme. Sătmărenii nu au reușit să restabilească egalitatea și scorul la pauză a rămas 1-0.

Elevii lui Andone au avut o ocazie mare încă din primul minut al reprizei secunde, Krausz a șutat puternic de la 18 m, dar portarul sârb Manojlovic a intervenit excelent încă odată după care au continuat să domine timp de 10 minute.


Aproape de finalul partidei, sârbii au avut o ocazie uriașă de a majora scorul au trimis mingea din 2 metri pe lângă poartă, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea Stelei.

„Mă bucur pentru băieți. Faptul că au jucat cu campioana și liderul actual al Serbiei a fost o experiență extraordinară pentru ei. Tocmai de aceea le-am oferit tuturor jucătorilor din lot șansa de a juca în acest meci. Ușor, ușor trebuie să analizez evoluția fiecărui jucător în antrenamenete și meci și să găsim cea mai bună formula de echipă.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Olimpia: Anca-Trip (46 Șuta), Duruș, Mureșan, Heil, Iuhas, Onicaș, Krausz, Pană (46 Rus), Pop (46 Ursu), Kanalos (46 Bura), Voicu. În repriza a doua au mai intrat Ciul, Bucur, Daminuță, Villand, Tudoran, Ludușan, Erdei și Faur.


Olimpia va disputa următorul meci amical, sâmbătă, 4 februarie, când vor întâlni Spartak Moscova II.

Sursa foto: www.crvenazvezdafk.com 

Tags: olimpia satu mare  steaua rosie belgrad  amical  
1593 vizite
Distribuie pe