Locale Altele
Sambata, 31 Iulie 2021
Sam, 31 Iul 2021
Handbaliștii de la CSM Satu Mare au fost învinși de HC Odorhei
Veronica Hodas  - Sambata, 4 Februarie 2017

Campionatul Ligii Naționale la handbal s-a reluat, iar CSM Satu Mare a disputat, sâmbătă, pe teren propriu, meciul etapei a 18-a în compania formației HC Odorhei. Sătmărenii au fost învinși la zece goluri, scor 28-38 (11-18).


Jucătorii formației noastre au intrat în teren unul mai „bușit” ca celălalt și acesta este unul din motivele pentru care astăzi au jucat cum au putut și putem să mai menționăm și arbitrajul care nu a fost unul tocmai corect. În plus, elevii lui Iuliu Varady au făcut și  multe greșeli tehnice copilărești care s-au datorat faptului că aceștia sunt puțin mai în urmă cu pregătirea.


Revenind la joc, oaspeții au condus de la un capăt la celalălat al partidei, în minutul 12 s-au distanțat la 6 goluri (3-9). Sătmărenii au încercat să intre în joc, dar formația oaspete a avut un ritm mult mai bun și a intrat la vestiar cu un avantaj de 7 goluri, scor 11-18.


Odată cu începerea reprizei a doua, HC Odorhei s-a distanțat din ce în ce mai mult conducând pe tot parcursul reprize cu 10 goluri min 47 (20-30), 13 goluri în min 49 (20-33), iar la final au câștigat la zece goluri, scor 28-38.„Probabil dacă eram în formulă completă viabilă era altfel jocul. În condițiile în care ai interii accidentați, doi jucători cu răceală e foarte greu. Nu prea îmi place mie să spun, dar astăzi i-au lăsat să joace puțin mai tare decât limita regulamentului și unele decizii mi s-au părut cel puțin ciudate. Suntem în urmă cu pregătirea, Odorheiul sunt cu două săptămâni în față de pregătire pentru că ei au avut și Cupa României și au intrat în formă puțin mai repede. Noi am intrat în antremanete cu mingea de o săptămână și e explicabil să apară aceste greșeli tehnice. Trebuie să intrăm în formă undeva în luna martie când încep jocurile care ne interesează.”, a declarat antrenorul formației CSM Satu Mare, Iuliu Varady.

Pentru CSM Satu Mare au evoluat: Cioroiu, Pogynă – Trifunovic – 8, Munea – 7, Campar – 3, Stan – 2, Mateș – 2, Morar – 2, Bejinariu – 2, Crăciun – 1, Rogoz – 1, Ungar, Olah, Mureșan, Suciu.

Tags: csm satu mare  hc odorhei  liga nationala  etapa 18  
711 vizite
Distribuie pe