Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
Mai aproape de medaliile de bronz
Cristian Tudor  - Joi, 7 Mai 2009

Fetele de la CSM continuă să ne uimească în acest an. După un parcurs aproape perfect în sezonul regulat, cu o clasare pe locul cinci, după ce au eliminat campioana BC ICIM în sferturi, iată că trupa pregătită de Dan Fleșeriu a mai obținut joi seara un rezultat mare.

           

Cu Claudia Pop și Cherrise Graham în mare formă, CSM-ul a câștigat la Alexandria, scor 76 - 71, și are acum prima șansă la câștigarea medaliilor de bronz în Divizia A.

 

„A fost un meci foarte echilibrat pe care până la urmă l-am câștigat grație unui joc colectiv foarte bun. Merită felicitări toată echipa. Nu e puțin lucru să câștigi la Alexandria în fața echipei care s-a bătut tot sezonul regulat de la egal la egal cu liderul MCM Tîrgoviște”, ne-a declarat evident fericit managerul Peter Eleș.

Acesta a fost completat și de antrenorul Dan Fleșeriu: „E o victorie mare, dar trebuie să rămânem la fel de concentrați și de atenți, căci finala nu e încă jucată. Avem prima șansă la bronz, dar trebuie să jucăm la fel și-n meciurile următoare”.

           

Pentru CSM au evoluat: Claudia Pop-29, Cherrise Graham-21, Laura Drăgoescu-2, Tunde Czukor-8, Monica Ivan-8, Andreea Nemeș-3, Adriana Pricop-5.

 

Vineri, de la ora 18, tot la Alexandria se joacă al doilea meci al finalei mici, iar marți și miercuri la Satu Mare vor avea loc partidele trei și patru.

Tags: baschet  alexandria  victorie  
1220 vizite
Distribuie pe