Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Ioana Borodi convocată din nou la lotul național U19 al României
Veronica Hodas  - Marti, 7 Februarie 2017

Juniorul Satu Mare ne-a informat de faptul că jucătoarea de fotbal Ioana Borodi, elevă la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, a fost convocată la lotul național U 19 al României care se va deplasa în Rusia.

Echipa națională de fotbal fete se va afla în perioada 12-16 martie în cantonament la Mogoșoaia, după care va pleca la Sochi, Rusia în perioada 17-27 martie.

Echipa de fotbal fete Juniorul Satu Mare la un pas de desființare

Președintele clubului Juniorul Satu Mare, Dacian Nastai a menționat faptul că echipa de fotbal fetele, Juniorul Satu Mare, e pe care să se desființeze deoarece au nevoie de bani pentru a încheia turul și cere ajutorul Primăriei și Consiliului Local și Județean.

„Din păcate, suntem in moarte clinică deoarece, nu dispunem de suma necesară pentru terminarea turului. Păcat pentru aceste fete și cei doi antrenori care, și în acest moment, se pregătesc cu seriozitate și cu speranța că, consilierii locali sau cei județeni vor găsi sumele necesare pentru ca această echipă de fete, din Satu Mare, să poarte cu mândrie tricoul de sportiv pe care apare inscripționat numele orașului nostru, Satu Mare .

În calitate de președinte a acestui club, am depus, atăt la Primărie cât și a Consiliul Județean, cerere de finanțare, pe bază de proiect, conform legilor în vigoare. Sper ca măcar acum, când orașul nostru se poate mândri cu o echipă de fotbal in prima ligă și cu o jucătoare la lotul național, să fiu chemat la Primărie pentru a purta o discuție cu cei care chiar pot să susțină financiar aceasta echipă.

Cred că pâna acum nu am fost băgați in seamă de concitadinii noștri consilieri, pentru că nu au auzit de noi, dar acum, a venit momentul sa fim și noi ascultați. Sunt sigur că reprezentanții puterii nu-și doresc ca noi să ne retragem din campionat și că vor găsi soluții în continuare, așa cum s-au găsit și pentru alte discipline sportive”, a declarat Dacian Nastai.

 

Tags: ioana borodi  convocare  lot national  fotbal  echipa de fotbal  juniorul satu mare  
1155 vizite
Distribuie pe