Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Jandarmii asigură ordinea publică la meciul Olimpiei cu Juventus
Jandarmeria Satu Mare  - Vineri, 31 Martie 2017

Jandarmii sătmăreni vor asigura măsurile de ordine la meciul dintre F.C. Olimpia Satu Mare şi Juventus Bucureşti, meci ce se va disputa sâmbătă,  01 aprilie a.c,de la ora 12.00, pe stadionul “Daniel Prodan” din Satu Mare.

Jandarmii vor asigura condiţiile de securitate pentru participanţii la această manifestare sportivă, vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice, atât pe traseele de afluire şi defluire, cât şi în incinta arenei sportive şi vor oferi sprijin participanţilor, în toate situaţiile în care vor fi solicitaţi.

Jandarmeria Satu Mare atrage atenţia conducătorilor auto că sâmbătă, în intervalul orar 10.30 –14.30, nu vor putea circula pe strada Arenei și partial pe strada Luceafărului de la intersecția cu strada Avram Iancu până la intersecția cu strada Parcului. Circulaţia auto va fi dirijată pe străzile adiacente stadionului.

Astfel, pentru a oferi sătmărenilor competiţii sportive sigure şi fără incidente , Jandarmeria reaminteşte spectatorilor că este interzis:

să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă;

să afişeze inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică;

să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori;

să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc;

să provoace ori să participe efectiv la scandal în incinta stadionului;

să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea numărului unic de urgenţe - 112.

De asemenea, reînnoim invitaţia adresată anterior sătmărenilor de a participa la Crosul jandarmeriei

Sâmbătă 01 aprilie Crosul Jandarmeriei ediţia I – pe traseul Grădina Romei – bulevardul Traian – Piaţa 25 Octombrie.

Întâlnirea va avea loc la intrarea în grădina Romei, de pe strada I.C. Brătianu, la ora 14,00 şi va fi urmată de un scurt instructaj.

Startul se va da la ora 14,15, urmând ca la sosire, câştigătorii să fie recompensaţi cu diplome şi medalii, iar ceilalţi competitori cu diplome de participare.

La Cros sunt aşteptaţi să participe elevi, şi nu numai, de toate vârstele, urmând ca departajarea la locurile I, II şi III să se facă în funcţie de vârsta participanţilor.

 

Tags: ordine publica  jandarmi  meci  
930 vizite
Distribuie pe