Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
O sută de bicicliști au participat la mini circuitul ciclistic
Veronica Hodas  - Sambata, 1 Aprilie 2017

Asociației CS Castelanii Carei, Agenția pentru Protecția Mediului în parteneriat cu Primăria Satu Mare, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, ISJ, Poliția Locală și Direcția Silvică au organizat sâmbătă dimineață un mini circuit ciclistic la care au participat 100 de sătmăreni.Acțiunea de astăzi care poartă titlul generic „Împreună pe două roti pentru mediu curat și sănătos”, și-a propus promovarea transportului alternativ prin practicarea mersului pe biciclete, dar și cunoașterea bazelor sportive din municipiu.
Bicicliștii au pornit de pe platoul din P-ța 25 Octombrie și au vizitat fiecare bază sportivă: Sala de Scrimă „Alexandru Csipler”, Sala de Box „Voința”, Sala de Sport „Ecaterina Both”, apoi au luat-o spre Aquastart – str. Gorunului, str. Gheorghe Barițiu – Str. Rodnei, Stadionul Olimpia, - str.Avram Iancu – Calea Traian – B-dul Vasile Lucaciu – P-ța Romană - B-dul Henri Coandă, Bazele sportive de tenis „Sănătatea” și „Unio”. La fiecare dintre aceste baze, bicicliștii au plantat câte un copăcel în memoria sportivilor sătmăreni.„Astăzi este despre mișcare, ecologie și în același timp un moment de apreciere și reculegere în aprecierea foștilor sportivi din Satu Mare. E o zi frumoasă și spear să ne bucurăm din plin de această zi”, a declarat directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, Virgil Dragoș.


La finalul traseului, participanții au poposit la taberele școlare unde au servit o masa câmpenească oferită de organizatori.

Tags: circuit ciclistic  biciclisti  satu mare  
2630 vizite
Distribuie pe
RODAR
Alocarea timpului de astazi acestui eveniment a fost cu totul deosebita ! Nu doar prin importanta miscarii ca obiectiv ferm al sanatatii fiecaruia ci, mai ales a ceea ce va ramane viu implantat in memorie ! Atat la propriu cat si la figurat : plantand acei tei in memoria personalitatilor sportului satmarean ne vom aduce mereu aminte si prin aceasta contributie la ceea ce a reprezentat cu adevarat ca valoare sau modele de urmat pentru generatia urmatoare ! Si, fiindca a fost si 1 Aprilie - Ziua Mondiala a Pasarilor am trait pe viu cu TRUP, SUFLET, MINTE, INIMA SI SPIRIT BINECUVANTARILE DIVINE OFERITE !FELICITARI ORGANIZATORILOR SI, LA CAT MAI MULTE EDITII !!!
2017-04-01 15:08:06