Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare primește vizita formație Poli Timișoara
Veronica Hodas  - Vineri, 28 Aprilie 2017

Olimpia Satu Mare va primi sâmbătă, de la ora 11.00, vizita formație ASU Poli Timișoara pentru a disputa meciul etapei 32 din cadrul Ligii a 2 a la fotbal.

Atât jucătorii, cât și antrenorul Bogdan Andone își doresc ca mâine să ruptă lanțul înfrângerilor, să facă un meci bun și să obțină un rezultat pozitiv în fața propriilor suporteri.

Etapă de etapă echipa se confruntă cu probleme de lot și financiare, iar antrenorul  Bogdan Andone își asumă toate rezultatele negative obținute până acum. „Aveți tot dreptul să criticați echipa, jucătorii și staff-ul tehnic pentru că noi ne antrenăm, noi pregătim meciul, noi îl jucăm. Din păcate trecem printr-o perioadă neagră ca rezultate, ceea ce nu am pățit niciodată în cariera mea, dar toate problemele și responsabilitatea rezultatelor este a mea, a staff-ului meu și a jucătorilor”, a subliniat Andone.

Acesta încearcă să le ridice moralul elevilor săi inclusiv la antrenamente și le-a transmis că o victorie este absolut necesară din toate punctele de vedere „Sunt convins că mâine dacă se vor capacita vor face un meci bun. Îmi doresc să marcăm noi primii, pentru prima dată în acest retur și să gestionăm jocul cum ne dorim. Ne așteaptă un meci foarte important, nu va fi deloc ușor, Timișoara are echipă tânără și arțăgoasă”,

Jucătorii sunt conștienți și ei de dificultățile care sunt la club. „ Suntem într-o situație dificilă pentru că nu am mai câștigat de atâtea meciuri. Sperăm ca mâine să reușim să ne strângem puțin pentru că și pentru noi este greu, e și imaginea noastră la mijloc. Vom strânge rândurile și trebuie să câștigăm neapărat.”, a declarat portarul, Marius Șuta.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, Timișoara e o echipă care pune multe probleme. Așteptăm să câștigăm să ne ridice moralul și sunt sigur că dacă vom obține victoria vom avea doar rezultate bune în următoarele etape”, a spus jucătorul, Florin Mureșan.

Olimpia Satu Mare ocupă locul 7 cu 44 de puncte, iar oaspeții de mâine sunt pe 14 cu 30 de puncte.

Tags: olimpia satu mare  poli timișoara  
2243 vizite
Distribuie pe