Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare joacă acasă cu AFC Hermannstadt
Veronica Hodas  - Marti, 22 August 2017

Olimpia Satu Mare joacă miercuri, 23 august, de la ora 18.00, pe teren propriu, meciul etapei a 4 a al Ligii a 2-a la fotbal, în compania formației AFC Hermannstadt.

După înfrângerea de la Mioveni, „galben-albaștrii” vor încerca să obțină o victorie în fața propriilor suporteri.

„Vom întâlni o echipă nou-promovată în Liga 2, dar o formaţie foarte bună. Pentru îndeplinirea obiectivului nu mai avem voie să pierdem puncte acasă. Eşecul de la Mioveni sper să fi fost un accident, iar cu Sibiul să ştergem ruşinea suferită vineri.

Trebuie să ne îmbunătăţim jocul pentru că şi la acest capitol încă suntem datori suporterilor. Îmi doresc să nu mai avem parte de arbitraje ostile.

Antrenorii şi jucătorii au avut asigurate cele mai bune condiţii, sunt cu salariile la zi. Nu mai avem nicio scuză. Trebuie să învăţăm să jucăm sub presiune pentru că Olimpia este un club de tradiţie în fotbalul românesc.”, a declarat președintele clubului Olimpia, Attila Karda.

Elevii lui Tibi Selymes vor întâlni o echipă bună, care după trei etape ocupă locul 3 în clasament cu 9 puncte, pe când Olimpia e pe locul 13 cu 4 puncte. Jucătorii Olimpiei invită sătmărenii pe Stadionul Olimpia „Daniel Prodan” pentru a fi alături de ei.

Tags: olimpia satu mare  afc hermannstadt  etapa 4  
1509 vizite
Distribuie pe