Locale Altele
Duminica, 5 Decembrie 2021
Dum, 5 Dec 2021
Olimpia primește vizita formației CS Afumați
Veronica Hodas  - Vineri, 1 Septembrie 2017

Olimpia Satu Mare primește, sâmbătă, de la ora 11.00, vizita formației CS Afumați pentru a disputa meciul etapei a 6 a din cadrul Ligii a 2 a la fotbal.

După înfrângerea suferită în deplasare la Balotești, „galben-albaștrii” nu vor avea un meci ușor acasă, dar își doresc să bifeze o victorie pe teren propriu, în fața propriilor suporteri.

„În ciuda faptului că au decât 1 punct, Afumați e o echipă care joacă de 2-3 ani împreună. E o echipă care are o posesie foarte bună și la asta trebuie să fim foarte atenți. Să nu credeți că acum vom avea un meci ușor pentru că jucăm cu Afumați care are 1 punct. O să avem un meci foarte greu, dar dacă îl vom aborda așa cum l-am aborat cu Sibiu, eu zic că putem să câștigăm fără nici o problemă. Cam asta e abordarea noastră, așa ar trebui să jucăm cum am jucat în special prima repriză cu Sibiu. Trebuie să jucăm puțin mai mult de 30 de minute. Nu va fi ușor, dar de aceea muncim ca să putem să facem”., a declarat antrenorul Olimpiei, Tibor Selymes

Olimpia Satu Mare ocupă locul 14 în clasament cu 7 puncte, iar adversarii de mâine ocupă penultimul loc, 19, cu 1 punct.

 

Tags: olimpia  cs afumati  etapa 6  
895 vizite
Distribuie pe