Locale Altele
Luni, 4 Iulie 2022
Luni, 4 Iul 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia o ia la vale rău de tot! Suporterii vor să preia echipa! Mesajul lor pentru conducere:
Veronica Hodas, Florin Răchitan  - Sambata, 16 Septembrie 2017

Olimpia Satu Mare a suferit o nouă înfrângere, de această dată în deplasare la Snagov, în meciul etapei a 8-a din cadrul Ligii a 2-a la fotbal. Sătmărenii au făcut din nou un meci slab şi au lăsat echipa gazdă să obţină cele trei puncte puse în joc.

Sportul Snagov a avut o ocazie de a înscrie încă din minutul 4 al jocului, când Blaga a trimis mingea de la 11 metri în adversar. Gazdele au deschis scorul prin Bustea, care în min. 40 a rămas singur cu portarul Olimpiei şi a reuşit să deschisă scorul, intrând astfel la vestiare cu avantajul minim.

Partea a doua a jocului a început cu schimbări, despre faze pe poartă nu putem să menţionăm nimic, “galben-albaştrii” nu s-au văzut deloc în teren astăzi, iar Sportul Snagov a majorat scorul în min. 80 prin același Bustea, care l-a lăsat fără reacţie pe Muntean.

Sportul Snagov: Fila - Şt. Vlădoiu, V. Lică, I. Şerban, Bg. Stancu, Al. Radu (cpt.), Braga (89 Ionescu), Borţoneanu, Bustea, Voineag (58 Manea), L. Dobre (84 Neaţă).

Olimpia Satu Mare: Fl. Muntean - D. Munteanu, Fl. Mureşan (cpt.), Cubaş (46 Achim), Duru (78 Rus), Lusamba, Brata, Copaci, Villand, Jurj, Vas. Pop (63 Szasz).

Aceasta fiind a patra înfrângere consecutivă, lucrurile par a fi chiar mai grave ca în sezonul trecut, când conducerea clubului și cei care o susțin la nivelul conducerii municipiului și județului au găsit o teorie potrivit căreia clasarea modestă de atunci în clasament a fost, de fapt, cea mai bună performanță a Olimpiei din ultimii ani.

Acum, deși suntem încă la începutul campionatului, soarta echipei fanion a județului, finanțată cu o avere de la bugetul public, pare a fi pecetluită. În mijlocul scandalurilor care se țin lanț în conducerea și echipa tehnică a clubului, cu jocuri de interese cât se poate de ”materiale” în culise, grupul Voluntarilor Olimpiști, cu care conducerea clubului a făcut marketing la greu în ultima vreme, umplând Facebookul cu poze despre cum văruiesc aceștia gratis tribunele stadionului în ruine, a luat în sfârșit atitudine.

Ei au postat pe Facebook un mesaj fără echivoc, pe care îl publicăm integral:

Având în vedere recentele rezultate ale echipei pe care o susținem, noi, #VoluntariOlimpiști , am considerat oportun să prezentăm opiniei publice sătmărene și tuturor celor implicați în viața Olimpiei, punctul nostru de vedere.

Noi am fost cei care am considerat întotdeauna că faptele sunt mai presus de vorbe și că un gest, cât de mic, face mai mult decât o mie de cuvinte. Am fost cei care am pus la dispoziția clubului resursele noastre de timp, materiale sau fizice. Am făcut ce am considerat de cuviință pentru a aduce un plus imaginii clubului, am încercat să suplinim minusurile existente în club, și mai ales am pus umărul la bunul mers al clubului.

Nu vrem să ne lăudăm cu cele pe care le-am întreprins, vrem doar să știți că și pe noi ne doare. Nu suntem diferiți de voi, și pe noi ne afectează orice eșec sau semieșec al echipei, dar am considerat până acum că e mai important să mergem înainte, în ideea că dacă toți cei care sunt angrenați în club își vor face treaba, totul va fi bine într-un final.

Din nefericire am ajuns și noi la capătul răbdării. Rezultatele recente ar fi fost probabil mai ușor de digerat dacă erau ”obținute” în alte condiții. Dacă înfrângerile ar fi fost rezultatul jocului juniorilor și nu al unor jucători care nu demult băteau liderul din clasament. Dacă am fi văzut dăruirea din prima repriză a meciului cu Clinceni și la meciurile cu Afumați, Călărași sau Snagov.

Am fi înțeles dacă observam că toți cei angrenați în club trag în aceeași direcție la căruța Olimpiei. Înțelegeam dacă nu vedeam articole și interviuri belicoase în presă, dialoguri purtate la distanță, dialoguri care își aveau locul în sânul echipei, față în față ca între bărbați, nu pe la colțuri sau terase.

Dar pentru că nu a fost așa, pentru cei care nu înțeleg că interesul Olimpiei trebuie să fie peste orice interes de natură personală avem un singur mesaj: PLECAȚI!

Conducere, bancă tehnică, jucători deopotrivă! Dacă nu iubiți Olimpia, părăsiți-o! Nu începe și nu se termină Olimpia cu niciunul dintre voi! Singurii veșnici la acest club au fost, sunt și vor fi suporterii! Faceți un ultim gest de onoare și demisionați.

În caz contrar propunem celor abilitați desființarea actualei forme de organizare a clubului, înființarea unui club pentru suporteri, condus de suporteri care să reprezinte cu adevărat numele de Olimpia. Având în vedere că ne apropiem de centenarul clubului și în loc să ne pregătim de sărbătoare ne batem capul cu conflicte copilărești, vă somăm să aveți un moment de decență și să ne lăsați clubul în pace!

Tags: olimpia  umilire  revolta  suporteri  
1452 vizite
Distribuie pe